som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...

Príspevok v téme: som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
katastrofa

ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...

katastrofa

povedzte mi niekto..oplati sa vobec zit? podla mna jedine pre co sa oplati zit je laska..a o tu som ja uz davno prisla..clovek asi nikdy nemoze byt stastny..pred chvilou som bola s expriatelom,teda otcom dietatka ktore cakam,strasne sme sa pohadali,nakrical na mna a aj ma udrel,nikdy predtym na mna nedvihol ruku..prisla som domov s celou krvavou tvarou a este aj mama na mna nakricala do coho som sa to zaplietla..najlepsia kamaratka mi nedviha telefon,nemam sa s kym porozpravat,,tak aspon tu som sa chcela "vykecat"..ozaj mam toho vsetkeho dost..nikdy som nikomu neublizila,teda vedome urcite nie..tak preco sa mi deju take hrozne veci..absolutne sa mi nechce zit..pre vsetkych som vzduch..fakt mam toho dost..nic nie je dobre

angeles

aj ja ta obdivujem ze si si babätko nechala a drzim ti palce...bud statocna a zvladnes to...niektorí chlapi su ozaj zbabelci...o 3 roky budes uvidis aka stastna s dietatkom...vsetko zle raz skonci...rodicom to povedz...prehrmi to a budu radi nakoniec uvidis.

dvojbotka

Katastrofa velmi ta obdivujem,neboj sa rodicia povolia minimalne ked uvidia tvaricku tvojho anjelika a myslim ze mademoiselle ti dobre radi s tym listom lebo tichom sa naozaj nic nevyriesi a ty rodicov teraz velmi potrebujes preto by si si ich takto mohla ziskat,minimalne maminu a cez nu mozno aj otca.
a na decka v skole sa vykasli,pravdepodobne su to este pubertiaci bez stipky zodpovednosti.ty budes mat krasne dietatko a na neho bud hrda.Bud hrda na to ze si matka,je to to najkrasie co moze zenu stretnut.o par rokov uz bude kazdemu jedno kolko si mala ked si otehotnela a kde je otec babatka,podstatny bude uz len vysledok a to bude pekny,vysmiaty špuntik :) velmi ti drzim prstiky a davaj na seba a babo pozor :) Neboj zvladnes to.

katastrofa

banan uz ti davno vedia..a mademoiselle..jasne ze sem nakuknem sem-tam,ale rodicia mi zakazali internet,takze len niekedy sa mi to podari..no mozno s tym lustom to nie je zly napad..myslis ze to mam takto urobit?..ze napisat o vsetkom mamine..nebude to este horsie?..nemyslis,zeby som ich mala nechat teraz este rozdychavat?..vies nechcem aby to bolo este horsie..a co sa tyka expriatela,strasne dufam,ze sa zmeni..bola by som velmi rada,ale zaroven neviem,ci by som mu odpustila ze ma nechal samu ked som to najviac potrebovala:(...ked on je niekedy sladky ako med,ale inokedy mam z neho hrozu..neviem ako moze mat take zmeny nalady..fakt ma to mrzi

BeDelicious

katastrofa,len ziadnu paniku!ide aj o to,kolko mas rokov,ak si uz plnoleta,nie je problem.to,ze ta nechal priatel ze urcite neprijemne a viem si predstavit ako to boli,ked sa na teba vykasle ten,od koho by to clovek necakal,ale zivot ide dalej,hore hlavu,rodicom by si to samozrejme povedat mala,ved ide aj o ich krv:)a hlavne sa vela tes,mat babatko je sice narocne,ale stoji to za to:)

mademoiselle

katastrofa, je normalne, ze k nemu este nieco citis, je to otec tvojho dietatka, ale je to hajzel, aj ked mozno, ked sa malicke narodi, zmeni sa o 180 stupnov, poznama j take pripady. Tazko povedat.
Co sa tyka tvojich rodicov, ked mas nieco na srdiecku, co yb si im chcela povedat, asi hlavne mamke. NApis jej list a daj jej ho, aj ked nie osobne, neverim, ze si ho neprecita. NApis jej tam o tvojich pocitoch, ze by si bola rada, keby sa na svojho vnucika tesila, ze ta mrzi co sa stalo, ale nedokazala by si zabit svoje dieta a tiez ze potrebujes ich podporu, cakaju ta maturity, budes potrebovat, aby ta niekto podrzal. Tiez by si sa s nou mozno chcela porozpravat aj o tehotenstve, o porode, pradit ako riesit situaciu s byvalym. Moze ti dat kopu cennych rad. Ked s tebou nekomunikuje, skus to aspon takymto sposobom. Vylej si sdriecko a je to tvoja matka, neverim, ze by ju to neobmäkcilo. A asi by si sa mala s nou porozpravat, ako si aj rodicia predstavuju buducnost, ved bude treba aj babatku vybavicku kupit, postielku, jednoducho komunikacia tu musi byt. Ak nemaju rozum tvoji rodicia, musis to vziat do svojich ruk a nejako prelomit lady, aj ked je to tazke, ale potom si nebudes vycitat, ze si sa nepokusila. Ale verim, ze aj ked bude malicke na svete, tak rodicia ho budu zboznovat. (len potom budu lutovat ako sa spravali). NO potrebujes mat oporu a tou by ti mali byt hlavne oni. Dufam, ze to dobre dopadne. Drzim ti strasne palceky a dufam, ze sem obcas nakuknes a das vediet ako sa mas a aj malicke ako sa ma.

katastrofa

Dakujem,ja som si to teraz vsetko precitala..fakt dakujem pekne,su tam uzitocne veci,ktore sa mi pravdepodobne zidu..a dakujem aj za podporu,strasne dobre sa mi to cita..len skoda,ze rodicia stale nic..este vzdy sa so mnou nebavia..vobec..ked mi za den povedia dve slova ajednu vetu tak to je este celkom dobre..ale inak vobec nic..a co sa tyka expriatela,tak to je velmi tazke,nedokazem sa s nim rozpravat,nemozem ho vidat,lebo ked ho vidim nieco vo mne sa rozhori..mam chut nanho kricat,udriet ho ale zaroven mam strasnu tuzbu,chcem aby ma objal,pobozkal..je to chore,ale je to tak..proste nemozem nanho zabudnut,ved to sa ani neda..ved tak dlhho sme boli spolu..som nahnevana sama na seba,ale musim si priznat ze este vzdy k nemu nieco citim :(