ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...
som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
ahoj Natalka aj ja zelam vsetko dobre tebe a malickej nech ste obe zdrave ..si velmi sikovna a statocna ze si dokoncila skolu a este k tomu aj porodila krasnu dcerku sme na teba hrde:) a dufam si aj tvoji rodicia uvedomili co si dokazala
*nech su...*
tak to je nadherne, nej su Natalky zdrave :) a stastne :D
natalka srdečne ti gratulujem k malinkej vela stastia a zdravia prajem
ja asi niesom taka odvazna a pre svoje dieta potrebujem mat vsetko zabezpecene..ja viem, clovek mieni a panboh meni:-)
dakujem krisha :)..no podla mna by ti srdiecko povedalo,ze ako sa mas zachovat,teraz je nad tym tazko polemizovat :)
Ahoj Natalka..ja som sice nikdy neprispievala do tvojej temy, ale podrobne som ju sledovala. Ja neviem, ako by som sa zachovala na tvojom mieste a to som starsia od teba. Zvladas to perfektne, preto drzim palce aj do buducnosti.Nech sa malinkej aj tebe dari...ma super maminku
Ahojte..tak ja by som sa s vami len tak chcela podelit o svoju radost.Vsetci ste ma tu podrzali a myslim,ze som vdaka vam zvladla najtahsie obdobie v mojom zivote a ako sa vravi vsetko zle sa na dobre obrati,tak u mna sa to uz stalo :) 23.6. sa mi narodila krasna dcerka..Natalka..myslim,ze som asi ta najpysnejsia mama na svete :)..a ozaj patri vam moje dakujem.. za vsetko..Natalia :)
jeeeeeeeeeej dd, tak jej za mna pogratuluj, je strasne sikovna a klobuk dole pred takou mladou zenou. Vybojovala si dietatko, stastne dokoncila skolu a pomalicky uz aj malicke sa bude hlasit:-) TEsim sa s nou:-)