ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...
som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
tu je zakon, ktory hovori o tom, na co vsetko mas pravo. nevykasli sa na to len aby si uz mala od neho pokoj, nepytas pre seba, ale pre dieta. on je povinny starat sa o vydavky spojene s tehotenstvom, porodom, vybavickou. nevzdaj to kvoli hrdosti. on z toho vyjde ako vitaz a ty a DIETATKO ako porazeni.
a drzim palce. spravila si spravnu vec. mrzi ma pristup tvojich rodicov. o exchumajovi ani nehovorim.
ja len taku technicku vec - mozno ste uz o tom vraveli - test otcovstva plati on, nie ty. ty ho proste uved ako otca a ked to chce popriet, on si plati testy. aspon kedysi to tak bolo.
ahojky!
drzim ti palceky,aby si bola dost silna,mas to tazke.
Obdivujem ta,rozhodla si sa ze si babetko nechas aj ked to zmeni tvoj zivot a vedela si ze nenajdes pre to pochopenie u blizkych.Rodicia su nastvany,ale pradepodobne sa zmenia ked uvidia babiku(poznam take mamy co chceli dceru vyhodit z domu a ked sa mala/e narodilo stali sa hrdymi babkami)
otcovstvo, by si nemala nechat tomu h----- prejst tak lahko i ked nie je ani slava mat otca takeho,ale kazdopadne budes potrebovat vela peniazkov co by ti pomohlo)
dufam,ze sa ti bude darit v zivote, aj babatko bude zdravucke...
takych debilov ako tvoj expriatel je viac - moj brat ma asi tolko ako tvoj ,,ex,, a ked som sa ho pytala ci by nechal babu v stichu kebu mu povedala ze je tehotna - tak mi s vaznou tvarou odpovedal ze hej, a este som mu dodala ze sak by to preukazali geneticke testy - cize aj tak zistia ze je to vlastne otec - on mi na to odpovedal ze gen. testy stoja majland a ked na to bude mat ,,ako potencionalne dievca,, tak preco nie ale vela dievcat na tie testy nema a kym sa to vysudi od toho magora co ta nechl tak tvoje dieta bude uz mat 5 mozno desat rokov - teraz som ta nechcela zosmutniet ale zivot je kruty.. a treba to tak brat - dufam ze tvoji rodicia nepomyslaju nad tym ze ked ho porodis ze ho mas dat niekam na adopciu alebo do hniezda - drzim ti strasne palce a vela sil
Katastrofa: Hej girl, neboj sa. Vazne, prave teraz musis dat najavo, ze si silna, uz len kvoli tomu pokladiku, ktore cakas, a ktore za nic nemoze. Ono citi tvoje trapenie, viem ze to je tazke, stale nad tym musis rozmyslat. Ale kasli na tych v skole, nech si zazeraju, ty bud pysna mamicka... a zober si to z inej strany... kopa zien nemoze otehotniet, coraz viac. Ty cakas babatko. Viem, ze necakane a za blbych okolnosti ale stalo sa. Nechaj minulost za sebou a hlad do buducnosti , venuj sa sebe a malickemu. A sprav test otcovstva, trvaj na nom stoj co stoj. Nech ten dilino plati alimenty. Rodicov to prejde, aj tak nemaju inu moznost ako sa s tym zmierit. uvidis, ze sa to napravi. Mas priatelov, oni su ti opora,a tiez nejaki ini pribuzni. Fakt neboj, bude to dobre :) Zvladnes to mamina :) Drzim prsteky vam obom :)
no to je sila, tak nabuduce ked pána OTECKA so slečinkou stretneš, tak sa ho opytaj kedy sa možte dohodnuť na testoch otcovstva. ako sa zatvaria... vela stastia