Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...

Príspevok v téme: som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
katastrofa

ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...

katastrofa

Ahojte, moisha mas uplnu pravdu chlapi su svine, ale zase nemozme vsetkych hadzat do jedneho vreca, urcite su aj nejake vynimky..dufam ze aj ten tvoj patri medzi vynimky, hoci mu neveris...a dakujem vsetkym velmi pekne za podporu, fakt mi to pomohlo, a dost dobre sa to vsetko cita :)..dufam, ze to dopadne ok..podla vasich skusenosti a rad tomu pomaly aj zacinam verit..a martin zatial som to nepovedala, lebo som sa pohadala s mamou kvoli skole..a najprv som to chcela povedat jej az potom otcovi..cize musim pockat pokial prehrmi burka ohladom skoly a potom pojdem do toho, uz naozaj nemam na co cakat..a dd dakujem za tvoj pribeh a podporu, vidim ze ani ty si to nemala prave lahke..a gratulujem k dcerke :)..inak ak sa mozem opytat ako si prezivala tehotenstvo?nebala si porodu a veci ohladom toho? a potom ked sa mala narodila ako si to zvladala?

martin242

katastrofa: No ahoj, tak ako si dopadla? naozaj sa priveľmi nestresuj kvôli bábätku.
ja som tu večer nebol, bol som riešiť svoje vlastné problémy, ale teraz som si všetko prečítal.
V 16-tich si možno bola naivná žaba, ale teraz mi pripadáš ako duševne zrelá a vyspelá žena. Určite by som nepovedal, že máš len 18.
Ja sa teším, že si bábo necháš, budeš sa z neho tešiť ako rastie, učí sa rozprávať...no proste to musí byť krásne...
Teraz Ťa čaká najťažšie obdobie, ktoré proste musíš zvládnuť, ja verím, že rodičia sa budú snažiť.
Vy ženy dokážete zvládnuť v podstate čokoľvek, chlap by sa v podobnej situácii najskôr úplne zosypal.

dd

pardon, ze to tu je trikrat, ale zblbla mi stranka..este som ti chcela jednu vec..aj v skole to triednej vyklop cim skor, ak je spravna zena, tak napomoze tomu, aby si to aj v skole mala menej stresujuce.a ak si v poslednom rocniku, tak aj aby matury prebehli hladsie.

dd

ja sa pridavam k "fanklubu", si naozaj hrdinka, ze si sa tak zachovala, ze si chces malicke nechat, len prosim nerob dalej tu chybu, ze ho vystavujes stresu.ja som tiez ostala neplanovane tehotna, sice moj priatel ma nenechal, ale tiez sme to nemali lahke.ked sme povedali mojim rodicom, ze cakame babko, tak ocino so mnou neprehovoril hadam aj mesiac ani slovicko, bol sklamany, lebo len teraz mam koncit VS a (uz) manzel je este len v 3.r. na VS.mamina bola tiez strasne sklamana, velmi som sa bala tiez ich reakcie, aj ked som vedela, ze mi pomozu.a svokrovci..to radsej ani nejdem pisat..ti vyvadzali len ked sme oznamili, ze sa ideme brat, nie to este ked sa dozvedeli, ze bude babatko(aj to sme im to nepovedali z bezpecnostnych dovodov my, ale svokrin brat).samozrejme ze po narodeni dcerky sa vsetko obratilo, mamina je taka pysna starka, ze pysnejsia uz asi ani nemoze byt, stale mi vravi, ze ona vzdy chcela take zlatucke deti, ako je moja dcerka(ale je fakt dobrucka a zlatucka) a ocino ani nehovorim, ten ked ju den po porode videl, tak plakal(a to som ho v zivote okrem pohrebu nevidela plakat)!a svokrovci su este sladsi ako med(co mi pride niekedy az otravne).takze drzim moc palce, nech to vyjde, nech sa tvoji rodicia zachovaju minimalne podobne ako ti moji(inak stale nas podporuju, aj tu byvame).ved predsa si ich dieta a maju ta radi!taki rodicia co vyhodia z domu len preto, ze je dievca tehotne, nie su asi ani rodicia, alebo maju miesto srdca kamen.ty zdvihni hlavu, netrap sa, babatko to vsetko vie a citi(vela sa s nim rozpravaj a hovor mu ako ho lubis a ze ti to je velmi luto, co sa vsetko deje).ja som tiez mala stresu kopu az do konca tehotenstva a moc to lutujem, ze som nebrala vsetko flegmaticky a tomu sviniarovi to nedaruj a narokuj si alimenty!v takom veku uz mal mat davno rozum!

dd

ja sa pridavam k "fanklubu", si naozaj hrdinka, ze si sa tak zachovala, ze si chces malicke nechat, len prosim nerob dalej tu chybu, ze ho vystavujes stresu.ja som tiez ostala neplanovane tehotna, sice moj priatel ma nenechal, ale tiez sme to nemali lahke.ked sme povedali mojim rodicom, ze cakame babko, tak ocino so mnou neprehovoril hadam aj mesiac ani slovicko, bol sklamany, lebo len teraz mam koncit VS a (uz) manzel je este len v 3.r. na VS.mamina bola tiez strasne sklamana, velmi som sa bala tiez ich reakcie, aj ked som vedela, ze mi pomozu.a svokrovci..to radsej ani nejdem pisat..ti vyvadzali len ked sme oznamili, ze sa ideme brat, nie to este ked sa dozvedeli, ze bude babatko(aj to sme im to nepovedali z bezpecnostnych dovodov my, ale svokrin brat).samozrejme ze po narodeni dcerky sa vsetko obratilo, mamina je taka pysna starka, ze pysnejsia uz asi ani nemoze byt, stale mi vravi, ze ona vzdy chcela take zlatucke deti, ako je moja dcerka(ale je fakt dobrucka a zlatucka) a ocino ani nehovorim, ten ked ju den po porode videl, tak plakal(a to som ho v zivote okrem pohrebu nevidela plakat)!a svokrovci su este sladsi ako med(co mi pride niekedy az otravne).takze drzim moc palce, nech to vyjde, nech sa tvoji rodicia zachovaju minimalne podobne ako ti moji(inak stale nas podporuju, aj tu byvame).ved predsa si ich dieta a maju ta radi!taki rodicia co vyhodia z domu len preto, ze je dievca tehotne, nie su asi ani rodicia, alebo maju miesto srdca kamen.ty zdvihni hlavu, netrap sa, babatko to vsetko vie a citi(vela sa s nim rozpravaj a hovor mu ako ho lubis a ze ti to je velmi luto, co sa vsetko deje).ja som tiez mala stresu kopu az do konca tehotenstva a moc to lutujem, ze som nebrala vsetko flegmaticky a tomu sviniarovi to nedaruj a narokuj si alimenty!v takom veku uz mal mat davno rozum!

dd

sandrusiik

JUJ BYT TEBOU IM TO POVIEM CIM SKOR,JA VIEM ZE MNE SA TO LAHKO HOVORI ALE MUSIS NAZBIERAT ODVAHU,SKODA ZE SI NENAPISALA KOLKO MAS ROKOV!A TEN XALAN JE PORIADNY HAJZEL!

mademoiselle

Tina tak si urob dalsi test, ale na tvojom mieste by som sla k lekarovi, on ti povie na com si. A tehotna byt mozes a nemusis, toto fskt ti moze uz len gynekolog povedat. Alebo skus este jeden test.