som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...

Príspevok v téme: som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
katastrofa

ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...

lolita22

preboha katastrofa chod za matkou a povedz ze mas krce, nie je predsa sprosta a uz by som sa ozvala ze dokedy to tak bude trvat a ci ti hodlaju pomoct!!! tie krce moze byt hocico!:OOOOOOO

mademoiselle

Katastrofa, chod urcite na pohotovost a tiez by som sla aj za mamou, a ovedala co sa stalo, raz ta bude musiet vypocut. A tiez by som ho udala, mal by uz aspon nejaky zaznam. Psycho blby. Nenechaj to tak,ale k lekarovi chod, aby sa malickemu nic nestalo. :-(

8956

tak to si mala hned napisat ze mas bolesti a co tak ist za mamou a povedat jej co sa stalo a ze mas bolesti myslim ze ak ma srdce na pravom mieste tak to s nou pohne myslim zeby si to mal skusiit mozno ich to trosku skludni a nevahaj zajst do nemocnice aj keby sanic nedialo aspon budes mat istotu ze je babo v poriadku lepsie ako keby si si mala vycitat ze si tam nezasla drzim prsteky skus sa pozhovarat s mamou mozno este kym nie je otec doma zeny to skor pochopia

zuziacik24

Katastrofa, citam a sledujem ako sa to vyvija od zacitaku..velmi mi je ta luto a myslim na teba...najradsej by som zavolala tvojej mame a otcovi navrieskala na nich ze nie su normalny..prepac ze tak vravim....ale toto neni normalne takyto pristup...boze moj..moja..prosim ja viem ze sa lahko vravi snaz sa upokojit bude to dobre..ale tazko sa to spravi...ja keby som bola tebou..v prvom rade by som sla na gynekologiu, aby som vedela ci je babatko v poriadku...vazne to myslim..kludne aj na urgentny prijem do nemocnice..tam by som udala aj to ze ta zbil ex..nech ma aspon problem s policou..ked uz nech ma aspon tie opletacky..ak rodicom neprestane sibat chod k obvodnej lekarke a povedz co sa deje a nech ti da kontakt na psychologicku poradnu...ver tomu, rozvorom s clovekom co ti vie odborne poradit aj po psychickej stranke je lepsi nez s kamaratkou a pomoze ti postavit sa na nohy...potom by som si asi zuriva zavolala rodicov do obyvky a povedala im nech su tiho a len pocuvaju...a povedala im uplne vsetko od zaciatku...aj to ze sa nezachovali spravne...moja drz sa prosim..drzim tebe a babatku palce

paradajka

nenechaj to tak. podaj trestne oznamenie. hned teraz, ked tam pojdes neskor, budu sa vypytocvat, preco si neprisla hned. a potom sa zastav na pohotovosti, pozru sonom, ci je vsetko v poriadku. naco by si sa zbytocne trapila, skoc tam, nech to skontroluju. moze to byt aj prezitym stresom, aj tvojim velkym smutkom, ze ta rozbolelo brucho, ale pre istotu chod na pohotovost. a aj na tu policiu! nech chlapec pochopi, ze teba len tak nezastrasi...

katastrofa

mademoiselle..myslim zeby nemalo nijaky vyznam ho udat..aj tak by bol za par hodin vonkua otec este ani doma nie je takze nevie co sa stalo..teda ani mama,lebo sa nepytala,len na mna kricat zacala,ako keby som zato mohla..za vela veci si mozem sama,ale za toto nie,vazne som mu nic take nepovedala,zeby ma mal udriet..je mi z toho vsetkeho zase do placu a este mi aj nejako blbo je..vies ked ma udrel tak som spadla a odvtedy mam krce,myslis ze som mohla nejako ublizit malemu,dufam ze nie..uz len toto by mi chybalo..ale stupnuje sa to,mam pocit ako keby mi niekto tlacil na brucho,keby ma aspon mamina vypocula..ona by mi urcite vedela poradit,povedala by mi ze co mam robit

madmeoiselle

chrapun jeden vy..... normalne, keby mozem, tak ho nakopem medzi nohy a vykastrujem. A bez urazky riadne yb som prefackala aj tvojich rodicov. Silne slova,ale toto uz zachadza daleko. Chrapun jeden, to by som tiez nenechala len tak, ten hajzel by si to, ze ta udrel odskakal. JA by na mieste tvojho otca by som mu hubu rozbbila, fakt. No nech ta ani nenapadnu mylsienky ze sa ti nechce zit. Normalne som napalena,ako som si toto precitala. chumaj hlupy. Moja, ty musis bojovat za svoje babatko a vsetkym ukazat, ze si silna a ze to zvladnes, aj keby malo co byt. Neboj sa, bud elepsie a onedlho budes stastna, uvidis prvy krrat svoje malicke a budes najstatsnejia a uvidis, ze toto vsteko stalo za to. Ale rozhode si toto nenechaj od neho robit- ja by som nabuduce, keby sa to zopakovalo zavolala hned policajtov a udala ho, chlapec yb mal pekne opletacky. NO ale hlavne davaj na malicke pozor, nechapem ako moze muz udriet tehotnu zenu. No davaj na seba pozor a aj na malicke. A skus aj s rodicmi nejako, nepojde to tak dalej uz.

8956

mas to velmi tazke ja som ani otca neudavala tych 1000 korun mesacne mi vobec nestalo zato aby som si tak nervy este aj preto nicila a co urobis ty neviem co by som ja urobila ale s mojou povahou by mu to len tak nepreslo ten by uz viac na zenu ruku nedvihol len sa ty pekne upokoj a nemysli nato viem ze sa to lahko povie ale tazko urobi ale ten hajzel za to nestoji aspon vies s akym clovekom si bola mysli na to malicke velmi mu ublizuje ak sa trapis vsetko sa da zabudnut to mi ver ja by som sa mu vyhla a zabudla uplne vymazala zo zivota aj tie nase zakony su tak robene ze muza zbavia zodpovednosti daju mu zaplatiti 500 az 1000 korun mesacne a este ich to chudacikov obtazuje co sme si my ... dovolili hodit to na nich vykasli sa na to co sa stalo kvoli debolivi sa trapit neoplati ved ono sa mu to raz vrati

katastrofa

8956..nie s kamoskou som s anepohadala,proste ju len neviem zastihnut..jeden mobil ma vypnuty a na druhom mi nedviha..nie praveze mama na mna len nakricala a poslala ma umyt sa a ze ked mi nic nie je tak ze sa mam zavriet do izby a neukazovat sa jej na oci..a neviem akym pravom,proste povedal mi strasne veci,ze som obycajna k**va,ze som sa valala s kazdym chlapom a ze jemu sa snazim teraz na krk hodit decko..a ja som vtedy tiez zacala nanho kricat ze nech si nedovoluje ma urazat,ze dobre vie ze som bola len s nim..a on ze si moze dovolit vsetko a vtedy ma udrel..bolo to strasne

8956

tak to je riadna svina takych debilov mam najradsej plodenie deti to im problem nerobi a mozes mi povedat akym pravom na teba dvihol ruku moja kamoska mala tiez takeho debila ale ten sa jej vyhrazal smrtou ajj jej aj melym tak to riesila az cez policiu a co vasi vobec ich nezaujimalo co sa stalo to dovolili a ta tvoja kamoska pohadali ste sa na niecom?