som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...

Príspevok v téme: som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
katastrofa

ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...

martin242

Nechcem Ťa strašiť, ale lekári slúžiaci na pohotovosti ešte nikomu z mojho okolia nepolepšili, práve naopak. Bohužiaľ je víkend, ako naschváľ. Nemáš náhodou kontakt na svojho gynekológa, alebo na nejakého lekára, čo by Ťa prišiel pozrieť hoci aj domov? Cítiš sa byť len chorá, alebo je to niečo, čo si bežne doteraz nepociťovala? Mám obavy.

katastrofa

Teraz to uz je jedno..stalo sa a uz sa to nezmeni,ale myslim ze nieco nie je v poriadku..je mi strasne zle,mam vysoku teplotu a citim tlak na burcho..ale vcera som uz bola na pohotovosti,ved keby bolo nieco zle tak by na to prisli,vsak?

martin242

katastrofa: Nechce sa mi ani len veriť, že na svete sú aj takí ubohí zbabelci ako Tvoj expriateľ. Nikdy never, že sa zmení, ukázal sa, aký naozaj je. Ak by bol chlap ale neveril by, že je otcom, dobrovoľne by šiel na test otcovstva, aby Ti to dokázal. Udrieť ženu, naviac tehotnú a až tak, že tečie krv, na to ja nemám veru slov. To je neuveriteľne slabošské a ohavné! Celkom určite si nechaj spraviť od lekára posudok, že si bola napadnutá a podaj trestné oznámenie. Neverte tomu, že z toho vyviazne len tak, vzhľadom k okolnostiam. Musíš si uvedomiť, že niesi fackovací panák, ale ľudská bytosť a naviac mohol ublížiť aj dieťatku!
A čo ma zaráža najviac je absolútne pasívny postoj Tvojich rodičov, asi nebudú celkom v poriadku, keď reagovali, ako reagovali. Keby som mal dieťa a niekto by mu ublížil, hoci by už bolo dospelé, bez váhania by som sa za tým chrapúňom vybral vysvetliť si to rovnako "jemným" spôsobom. So zlomenými rukami by dlho nikoho neudrel.
Mne je len ľúto, že sa Ti v najťažších chvíľach každý otočil chrbtom.

paradajka

omg
micka mala, co ty musis vsetko prezivat? ja ze daky spoluziak. paneboze. tak to uz duplom nenechaj tak. vyzmykaj z neho kazdu korunu. ktovie kolko jeho deti chodi po svete a kolko bab svojim chrapunskym spravanim tak znechutil, ze ho radsej nenapisali do rodneho listu ako otca. ba,mbulka, nenechaj to len tak.
a vasim by som dakla na zadok. co su to za necitlivi blbci? v kolkych mali teba alebo starsieho surodenca? oni nerobili chyby?

vanilyeyes

ak aj teraz mas opat bolesti a teploty, chod na pohotovost. Mozno len na teba nieco lezie, ale istota, je istota. Hm takze tvoj ex ma 28 rokov ?? Tak to potom nechcem vediet, co to je za kreatura. Zvycajne v takom veku uz vacsina chlapov ma rozum, ale tvoj asi nestal v rade, ked ich Pan Bozko rozdaval :( Kasli na neho, ono sa mu to raz vrati a mozno aj v horsom pripade (napr. ked raz bude chciet mat deti, no nebude ich moct mat). Drzim ti prsty .. skus sa coskoro porozpravat aj s rodicmi. Verim, ze budes mat v nich oporu ... a ak nie, tu ju iste najdes. VELA STASTIA

katastrofa

mam 18 rokov,expriatel o 10 viac..posluchla som vas vcera,bola som na pohotovosti,vysetril ma jeden doktor povedal ze tie krce mozu byt zo stresu a aj z otrasu ked som spadla..tak mi pichol nieco na upokojenie dal mi nejaku tabletku broti bolesti a preslo ma to na par hodin,ale v noci sa to zase vratilo,potom som uz ani spat nevedela a rano som uz aj mala teplotu,myslite ze to moze byt z toho..alebo len na mna nieco lezie?prosim o rady

vanilyeyes

mila katastrofa, v prvom rade ti chcem povedat, ze ta velmi obdivujem, ako zvladas tuto situaciu a ze si si dietatko nechala aj napriek tomu, ze ta ten kkt opustil. Neviem, aky mas vztah s rodicmi, no mala by si im to povedat. Brusko ti coskoro porastie dost rychlo a uz sa to len velmi tazko zakryje. Vyuzi chvilu, ked budete mat doma rodinnu pohodu a porozpravaj sa s nimi o tom. Si ich dieta, mozno na teba nakricia, zanadavaju, ale ako rodicia ta podla mna podrzia a najdes v nich oporu. Zaroven nezabudaj na malicke a chod na prehliadku ku gynekologovi, ci ti ten kkt nejako neublizil. Ja by som na neho podala trestne oznamenie, aby mu policia zavarila a uvedomil si, co urobil. Je to obycajny srab a surovec, ked dvihne ruku na tehotnu zenu. Drzim ti prsty, aby si to vsetko zvladla ! Mimochodom, kolko mas rokov, ak mozem vediet ?

monitaa

dievča uplne suhlasim so zuziacikom, utekaj do nemocnice a povedz čo sa stalo.aby si si raz niečo nemusela vyčitať

leila

Ahoj katastrofa,prosim ta,urob teraz nieco-pre seba a to malicke,pozbieraj vsetku svoju odvahu a chod za maminou,poved jej,ze ta udrel a necitis sa dobre,ze mas tlak na brusku,je to dolezite,pre teba,aj malicke,prosim,chod este dnes na pohotovost,nech sa doktor uisti,ze ste obaja v poriadku,bude dobre,drz sa

adam2245

Chod za mamou a uprimne jej povedz co myslis,ake mas z toho pocity,ako sa citis,Viem si predstavit ake to je tazke....musis im o tom povedat,inak sa utrapis,bud otvorena,lebo ak sa to dozvedia tvoji rodicia a to bude coskoro,prestanu ti doverovat,radsej vyjdi s pravdou von ulavi sa ti.