ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...
som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
nedá mi nenapísať.
je to strašne čo prežívaš , ale poradila by sok ti mala by si ho udať - nie je to pre neho len také jednoduhé nakolko niečo podobné prežil pred týždnom nevlastný syn - bývalá kočka si to ale všetko vymyslela.
vraj ju dobyl a v hneď v sobotu ho zobrali policajti fakt sa nič nestalo lebo kočka prišla na políciu s usmevom od ucha k uchu - len ju štipol a keď videla ako prichádzajú polucajti tak sa hodila na zem , potom ho priovokovalal začo jej vrátil spršku nadávok aj s vyhrážkami a kočena si to nahralal na telefón a podla toho naučená výpoveˇno ale k veci
hrozilo mu 15 rokov za to že je neplnoletý polovička a sedel od soboty do utorka právnik a súd nás víde 15 000 . amá podmienku na rok s tým že to bude samozrejme zapísanév regist. trestov. takže už len preto by som to spravila.
a samozrejme so súdom za určenie otcovstva by som neváhala . možem povedať že stojím na strne žien hoci sama mám rozvedeného a doteraz platil alimenty treba ich vždy dať na súd - sú to nezodpovedné svine.
a alimenty ? tiež mu nedaruj
a že žiť sa oplatí len pre lásku? jedna ti rastie v brušku a tád druhá si ťa nájde aj keď budeš mať bábo nebojsa.
tak ti držím palce, nech sa ti to všetko podarý a daj pozor na bábo a mala by si radšej utekať tomu lekárovi - radšej alebo zavolať sanitku
držím palčeky
ked sa nemas ako dostat zavolaj si sanitku,kludne,neboj nebudes ich zneuzivat,oni su na to aby pomohli a ludia ich volaju kvoli ovela vacsim kravinam,ver mi daco o tom viem.
no snad ked ich teda dal gynekolog ale aj tak...ako povedal martin...urgentny prijem je nic moc :( ale na tvojom mieste by som sla este raz,je to dolezite.
a tabletky?sice mas uz trimester za sebou,ale davaj si pozor,neodporucam velmi...
nie to mi dali vcera na pohotovosti..tu su nejake proti bolesti..ale tak snad nemozu ublizit malickemu,ked mi ich dal gynekolog
ahojky,katastrofa pocuvni martina,horucka-dobre,mozno nejak viroza,ale tlak na brusku?Nechceme ta tu vystrasit,ale radsej,radsej chod aj dnes na pohotovost a neodkladaj to.Snad tam bude iny doktor a ked ti povie,ze je vsetko v poriadku,ty aj malicke,tak budes kludnejsia,co teraz potrebujes a je pre vas oboch velmi dolezite.
no ale to nemozes hocijake tabletky dufam ze to vies,lebo babu toho moze vela uskodit.
Rodicia ma uz videli a povedali mi ze si mam zobrat tabletku a lahnut si..tak este pockam ci mi nezaucinkuje tabletka,ale aj tak uz teraz vecer nic nevyriesim,budem musiet pockat do pondelka..snad to nejako vydrzim
No tak to si ma teda fakt nepotesil..nie nemam kontakt..teda nie osobny, iba na poliklinku..cize nic..neviem ci vydrzim do pondelka..urcite mam nezvycajny pocit to sa mi este nestalo..tazko sa mi to popisuje,ale vazne mam taky pocit ako keby mi niekto tlacil na brucho,ked sa postavim tak mam cierne mraky pred ocami,mam strasne sucho v hrdle aj ked som dnes uz aspon 4 litre mineralky vypila,tazko sa mi dycha..vlastne ma boli uplne vsetko