ahojte mam vazny problem,som v piatom mesiaci tehotenstva a neviem co dalej...ono je to na dlhe rozpravanie ale v skratke priatel ma nechal ked sa dozvedel ze som tehotna a teraz som uz v piatom mesiaci, nezvladam to..rodicia o tom nevedia..neviem co dalej..musim im to povedat lebo uz to zacina byt vidno..ale bojim sa ich reakcie, chcem to malicke ale neviem co robit...
som v piatom mesiaci tehotenstva a rodicia o tom nevedia...
katastrofa... kebyže som ti mohla nejako pomôcť... :( len nech je to malinké v poriadku a ty si v pohode po oboch stránkach...
hm...ktovie ci nahodou katastrofka predsalen nebola na tej pohotovosti a nenechali si ju tam...uz sa nam nejako dlho neozvala :( ... ale asi by bolo lepsie keby sa o nu a babo postaral niekto komu zalezi na tom aby sa mali dobre...ked to uz jej vlastni rodicia nedokazu tak aspon cudzi...
no ahoj katasrofa.
citala som vsetko co ti tu pisali aj ja sa knim pridavam.tiez som v piatom mesiaci a mam 19.posledny rocnik na SS,na babo si musis davat velky pozor,neviem co by som robila ja keby so mojmu drobcekovi nieco stalo.velmi mi je luto ze tvoj ex sa nepriznava.je to ubohe.neludske.ked som povedala ja svojmu tiez bol taky nesvoj,ale teraz je stastny velmi sa tesi.a nasi to brali na moje prekvapenie v pohode,ale podla mojej sestri ktora dopadla rovnako.dokonca mala babo skor..rodicia to brali hocijako ale ked sa maly narodil uz ani nemozu mat krajsie vnucatko su mu velmi radi..neboj ono sa to postupom casu napravi.ako sa hovori cas vsetko vylieci.tak ti zelam nech sa ti dari aj v skole. viem ze to nieje lahke tiez musim s bruskom chodit po chodbach skoly nieje to prijemne.ale aspon viem ze mne je dobre ked viem ze cakam krasne babetko...tvoji rodicia to pochopia mozno nie hned ale pochopia neboj drzim ti palce.papapa
ahojky! Uvidíš, konečne nastanú aj pre teba dobré časy, len sa musíš pomaličky preniesť cez to všetko, aj vaši sa upokoja. Nenechajú ťa len tak, to by mali potom výčitky svedomia. Spomínala som tvoj príbeh mojej mamine, tak zosmutnela a hlavne aby si si dávala pozor, lebo dieťatko je prvoradé... držíme ti obe palce!
ahoj katastrófa
bola si u toho lekára? ako si - ste dopadli? už ti je lepšie?
ved pisala, ze jej ich dal gynekolog...
tabletky? katastrofa radsej nič neber kym ti to neda tvoj gynekolog, ja som bola aj chora v tehu a nič mi nedali len hedelix syrup. neodporučaju sa ziadne pilulky,
mila katastrofa, ak ti je zle a citis tlaky na brusku, urcite to nenechaj len tak. Ta sanitka nie je zly napad, ako sa tu uz pisalo, su od toho, aby pomohli, ked je to potrebne. Teraz musis davat obzvlast pozor na malicke, ked si zazila taky otras. Suhlasim tiez s nazormi, ze by si toho sviniara mala udat. Ktovie, kolkym zenam uz takto vylepil a kolkym mozno este ublizi a niekto ho zastavit musi. Urob to kvoli sebe a kvoli malemu. Nie si predsa nijaka handra, s ktorou moze ten kkt "zametat". Len by som neverila, ze 28r muz moze byt taky .... Ale nech berie nasledky za svoj cin. Drzim ti prsty a ozvi sa ako ti je. Inak odkial si ? bola si uz vobec na preventive s babom u gynekologa ?