Uzila som postinor2 a po piatich dnoch som mala trochu krvacanie.ale menzes mam mat az o dva tyzdne.je to normalne?a odva tyzdne ten menzes dostanem?
Postinor2
idem si už lahnúť....aj ty sa upokoj,všetko bude v poriadku,neboj,zajtra tu budem zasa,ak sa budeš chcieť porozprávať,hlavne buď v pohode,lebo aj stres robí svoje a to by si mohla čakať na menzes aj dlhšie.....hlavu hore,bude to dobré,veľa z nás tým prešlo bez následkov,tak že aj ty,určite....dobre sa vyspinkaj
boze ja sa velmo bojim a tvoj partner sa do teba vystriekal?
neviem presne,okolo 150sk...myslím,že by sa to už dalo zistiť......ale máš ešte čas s menzesom,síce aj ja som vtedy už histeričila,ale na 8.deň prišli,ja som sa bála,že to musí prísť do 7 dní,ale nie,moja kamoška dostala dokonca po 2 týždňoch
v stredu minuly tyzden takze 4.10.....a test sa moze po kolkych dnoch robit?nevis kolko stoji?a teraz aj niekedy by som mala mat termin na kramy
na pokeci:latia2
pred koľkými dňami si zobrala tabletky?Ak si chceš byť istá,tak si sprav test,ale myslím si,že to je v pohode
kikulka....das mi prosim ta na tena kontakt?si na pokeci abo kde?chcela by som sa o tom s tebou povypravat
po osmych dňoch po zobraní tých 2 tabletiek.....neviem,čo sa bojíš,síce aj ja som sa bále vtedy,ja som ho zobrala až po 32 hodinách,ale bol účinný..NEBOJ!!!
kikulka a teda tehotna niesi?po jakom case si zobrala tabletky?ja po pohlavnom styku asi po hodine
8dni po uziti?abo termin po kramoch na 8den?ak chapes jak to myslim