Uzila som postinor2 a po piatich dnoch som mala trochu krvacanie.ale menzes mam mat az o dva tyzdne.je to normalne?a odva tyzdne ten menzes dostanem?
Postinor2
chcela by som sa opytat aka je pravdepodobnost otehotnenia 4 dni pred menstruaciou
funka,v lekarniach zvyknu davat postinor len na recept,ale minule som citala,ze od maja je aj nejaka ina ''zachranna'' tabletka,co ti vydaju aj bez receptu
jooj, no áno áno, ja viem, ze je to pecka, aj riadny sok pre telo, a podobne, ale ked je to surne, ked uz je ta sanca, ze mi spermia vosla do pošvy, tak co teraz. vtedy si uz clovek nevybera. My sa tu chceme poinformovat a nie, aby tu kazdy jeden zacal hovorit, toto je velmi vazne, len pri nehodach, ta keby to nebola nehoda, tak to asi neberiem, ne? to da rozum. radsej tu odpisujte ti, ktori s tim mate nejake skusenosti a chcete sa s nami o ne podelit. vdaka
baby postinor vzdy zaberie na 100 percent!!viete ake su to pecky do tela???viac ako dva krat za rok to nemozte jest pre pana, to niesu cukriky, ale zabitie dietata!!!
mam taky problem..zobrala som postinor cca pred tyzdnom a teraz som zacala krvacat ale presne teraz som mala dostat aj kramy tak teraz newiem ci je to z postinoru alebo su to kramy..mozem byt aj tak tehotna?