Postinor2

nefretiti

caute. ja som tiez musela vcera uzit postinor... no sa mi stala taka vec ze som na tu 2.tabletku zabudla a dala si ju az o 19 hodin... myslite ze je to chyba?

sawovka5

de-to vieš ono tak býva...ja si myslím že nech to už dopadne akokolvek vždy sa nájde niake riešenie,:)))

de

dakujem za povzbudenie povedala som si , ze sa nebudem stresovat a pockam do nedele a spravim si test. Ved ak som v tom tak mne ani mojmu babatku to nieje prospesne. akosi si záčinam zvykať aj na túto alternatívu , no v kútiku duše túžim aby to nebola pravda. Aká irónia koľko ľudí sa snaží o potomka a ja dúfam, že sa to nestalo.

sawovka5

de-mnám v jednej lekárni mpovedali že nech ideme na pohotovosť tam by nám to predpísali, škoda že to nepovedali aj tebe

sawovka5

de-ver že to poznám, nám praskol kondom,nervy som mala týžden, možno mu to predali lebo vyzeral veľmi, veľmi zufalo, ja by som to nezvládla tam ísť a vypýtať si to, ja som sedela rozklepaná v aute.mám 17 rokov a mamou by som určite nechcela byť...ja ti budem držať palce aby to dopadlo dobre, daj mi vedieť ako sa máš:)drž sa:)

de

sawovka5 tak to ste na tom lepšie ako ja - ja teraz len cakam a stresujem samu seba otazkami co ak. no snad to bude ok. Nie som za nezodpovedný sex, ale proste sa nam to akosi cele posmyklo a stretla som sa s takou ,,ochotou" - skor neochotou akoby som bola prostitutka kt si po ten liek chodí do lekárne kazdy týžden.Vlastne to bolo prvý raz tak snáď bude všetko ok. Ale už som z toho čakania riadne na nervy.

sawovka5

de-ani nám to najskor nechceli predať a je to na predpis ale v lekárni kde bol priatel tak tam mu to predali, možno spolucítili s ním

de

citala som uz vo viacerych prispevkoch ze postinor nieje na predpis ja som sa vsak stretla v 4 lekarnach ze mi ho bez predpisu nechceli predat a moja gynekolocka mala dovolenku takze pravdupovediac teraz len trpnem a dufam, ze niesom tehotna.

sawovka5

moon driver tak už to prišlo, som celá šťastná:)inak dakujem že si mi venoval/a voľný čas...diky moc, majte sa tu krásne

sawovka5

moon-driver-no ja som ho užila asi po 2 hodinách po styku, no ja mám proste strach, nervy a tak, ete nič neprišlo:(ale už som mala trošku také príznaky ako keby to malo prísť tak len mi ostáva čakať, ako dlho to môže meškať??nevieš mi povedať??