Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
je tu nejaka nezadana cestovatelka primeraneho veku?
no, nielen depka, ale aj chut (:-))
mam 24 rokov, tmavohnede vlasy, hnede oci, vyska 186, vaha 78. co este mam o sebe napisat, neviem. co by si chcela? aha, este taka dolezita vec: som programator, co zenam velmi nevonia, ale zase musim uznat ze ma netrapia financne problemy. ale mozno aj preto, ze som nenarocny clovek. zalubu mam najvacsiu jednu, ktora mojej byvalej strasne liezla na nervy. som fanaticky (teda, ona sa tak vajadrovala) cestovatel. presiel som uz celu europu, bol som v azii, usa, kanade. atd. asi je to porucha. skoda, ze sa mi nedari najst priatelku, ktora by bola rovnaka fanaticka do cestovania. tento rok sa napr. chystam do mongolska, nechcete sa niektora pridat?
Dr. jajbolí..dakujem si zlaty:) Ano vse v pohode a uz sme nastastie spolu :) uf som taka rada :) pekny uvysok dna vsetkym :)
no tak ja uz som zase v praci od rana od siedmej, ale dnes tu budem snaaad ,,len" do 19. :( uz som teraz unavena riadne a cakam kedy vsetci odtialto vypadnu a zalomim to asi na stole :)
Janka aj ja som z Topolcian :) doktori u nas su naozaj na plac, co tak vyskusat ine mesto, napr nitru? KU doktorovi mozes hocikam
Nuž, ohon, tak napíš niečo o sebe, odkiaľ si, koľko máš rokov, záľuby, či pracuješ, koho hľadáš. Je to tiež problém zdravotný, chápem, keď je človek sám, nemá na nič chuť, je to istá forma depky. Tak píš!
neviem, zoznamky mi akosi nevonaju. ked vidim kamaratky ake bludy tam pisu a o sebe veci, ktore nie su pravda, tak nemam velku doveru.
skús inzerat alebo internet... mne to tiež vadilo. ale potom som sa na to vybodla a zrazu sa objavil moj terajší priatel. sme spolu tri roky.
ja mam vazny problem. momentalne som nezadany a vadi mi to!!!
Z Topoľčian, ja viem, sme len na začiatku, len vieš, svokra je taká,nebude sa hádať,nebude sa pýtať, nebude vybavovať, a ked to chcem ja, tak sa ma spýtajú v akom som pomere s pacientom, poviem že švagriná a zabuchnú mi dvere pred nosom. A ja tak chcem pomôcť, určite budeme bojovať, aspoň ja, nenechám si od takých hrdlorezov zabiť švagrinu. Ale česť výnimkám, len ich je strašne málo.
ďakujem
a z akeho mesta si? ja by som sa urcite stazovala na lekara. nebolo by zle skocit za riaditelom nemocnice a vysvetlit mu, ze ked nie su ochotni pomoct, musite podat staznost. ze to robite neradi, ale peniaze na pristroj nemate, svagrina ma nan narok, lebo platila a plati nemocenske poistenie a ich povinnostou je jej pomoct. clovek sa nesmie vzdat, lekari su tu pre nas, nie my pre lekarov. ked nechcu pomahat pacientom, mali ist studovat nieco ine. a ze nemaju od zdravotnej poistovne peniaze? to je casto iba ich vyhovorka. ak nepomoze lekar, resp. poistovna to neschvali, treba sa stazovat na poistovnu. ked budeme iba sklanat hlavu a vsetko trpiet, nikdy sa nedomozeme svojich prav. zacnite konat a veci sa pohnu. drzim ti palce