Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
popíšeš to presnejšie?
skusali ste uz niekedy kineziologicke odblokovanie emocii? najlepsie ked to robi psycholog. je to super a neuveritelne to cloveku zmeni zivot. moja sestra mala podobne problemy ako vy a je z nech naozaj iny clovek. zije vo viedni aj u kineziologa bola tam, velmi je stastna ze sa na to dala.
tak to ta chapem,a ked si myslis,ze ti psych.pomoze preco nie,ja osobne zatial by som nesla,ale ty vies najlepsie,co potrebuje,ved dnesnej dobe psych.nie je hanba...
ja to vidím takto, snažím sa ich nepripúšťať, ale niekedy sú v podvedomí tie zlé myšlienky, a dostanú sa na povrch, a potom to ide:-(
VIEM SáM, ale ked to nejde vždy ako by človek chcel, uvažujem nad psychologičkou, nech pomôže bojovať s tým... ked ťa ťaží práca- alebo ubíja- tak je to naj riešenie, ak som to dobre pochopila.
snazim sa ich nepripustat,a nemysliet na to...ale niekedy mi aj tak pride zle.Prave teraz som zacala chodit do prace,a myslienky su v pohode telo nestaci,a chodim domov ako namesacna,dnes som ani nesla do prace,taka som vcera prisla dobyta...a uz ani do tej prace nepojdem...a nebolo to myslienkami privolane...je to velmi zlozite...kazdy ma nejaky problem a musi sa s nim popasovat sam...:(((......
dobre si spomínam, že berieš tú zmes na kosti od RNG? ja som si to objednala, dobré to je? ako na to prídeš, čo ti chýba, ak je to vitamín, lekári nepomôžu...:-(
no,je pravda,ze ja som tiez mala take stavy,ze ked som mala niekam ist tak uz den predtym som mala obavy ako to zvladnem,tak som pochopila,ze to nie je pre mna dobre,tak som na ten den D vobec nemyslela a je pravda,ze som spala potom v pohode aj v pohode som sla...ale zase je pravda,ze ani kolko krat som na zle veci nemyslela a prislo mi tak zle,ze som musela ist domov a to sa mi stavalo i ked sme boli z druhom na nakup...takze vtedy som vobec nemala myslienky zle ale skor som mala v hlave nakup,atd.ja osobne si myslim,ze musis si zistit ,co ti chyba ake ziviny a tak to casom prejde ked ich doplnis...
a ty ako zvládaš tieto negatívne myšlienky?
niekedy ti aj podvedomie narobí svoje- a dôležité je si to uvedomiť, mám pred sebou kus práce...