Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mariaa- takto- od večera som sa bála ako zvládnem návštevu mesta, nespala som poriadne, a to bolo jasné, že to príde- vieš teoreticky to ovládam dobre, ale do praxe to previesť je zložité...
jaja,ale ja nechapem ako si to mozes privolat,ved si pisala,ze si stale hovoris ze nesmies odpadnut atd.tak aj tie myslienky musis takto odhanat od seba...
každý den bojujem so svojím mozgom... snažím sa nebrať do úvahy negatívne myšlienky, a zaoberať sa pozitívnymi- nie vždy to ide. včera som bola sama v meste, privolala som si negat. myšlienky, a kríza bola na svete - vyvolaná... nebolo to odomna pekné:-(
ventil, prečo stále vyhladávaš nešťastné problémy? ja mám stále ten istý, nič som nevyriešila a asi ani neporiešim D:
dnes je naozaj každý šťastný? alebo má niekto aj nejaký problém, ktorý treba riešiť? tak sem s ním!
sorry, napisal som nezodpovedny s makkym i. obcas sa mi to stane, ale nie som zase az taky analfabet ako sa mozno z mojho textu javi. aha, este som zabudol napisat, ze vela citam, to je asi rarita, poznam malo ludi, ktori dnes citaju. tak v tom som asi tiez mimo normalu :-))
no, neviem, co mam este o sebe napisat. krasavec urcite nie som, myslim ze uplny normal. aspon som si nevsimol, ze by sa na mna zeny nejako zurivo lepily ale fakt je, ze si to velmi nevsimam. raz mi moja byvala povedala taku blbu vetu: aky si peknucky! to ma dost dojalo, pripadal som si ako gay. ale to rozhodne nie som. ani nemam dojem, ze by som bol nejaky zzenstili. skor som taky zalesak, co dnes zenam velmi nevyhovuje. mozno je to tym, ze sme so sestrou vyrastli iba s otcom, kedze mamka zomrela ked som mal 5 rokov. sestra je starsia odo mna o 5. otec je velky cestovatel, takze sme s nim pobehali kus sveta. iba my traja, za co nas vsetci pribuzni posielali do pekla, teda hlavne nasho fotrika, ze je nezodpovedni. ale keby vedeli, ako skvelo sa o nas staral a daval na nas pozor!! najlepsi foter na svete. teraz ma 55 a zije s fasa zenou, konecne je asi aj po tejto stranke spokojny. je to fesak chlap, stara sa o seba. je zdravy, co som dufam zdedil po nom. ked videl, ze trocha inklinujem k pc, postaral sa mi o tuto profesiu, lebo sam vedel, ze cestovanie je nakladny konicek. otca mam fakt velmi rad, co je vidiet aj z toho, ako som sa zrazu o nom rozpisal. tak co este by som mal o sebe povedat? nestaci to?
sorry, vcera som bol uz v utlme, musel som sa ist vyspat. notebook na dovolenku? preboha, len to nie. mam ho dost v praci. mam so sebou len kameru a mobil. ale ten ti velakrat nepomoze, lebo je vela miest, kde nie je signal. na tych cestach to nie je az take zle. moja byvala bola so mnou parkrat. vzdy predtym ju bolo treba lamat, pocas pobytov ujukala neraz od strachu, ale ked sme sa vratili, bola nadsena. ja som si to uzival ovela viac ako ona, lebo nasa zem je fakt nadherna a rozmanita. a dobrych ludi najdes vsade, ale hlavne mimo znamych destinacii.ked ides za niekym s otvorenym srdcom, malokto ta posle niekam alebo ti chce ublizit. dolezite je, ako si nastaveny.
co nieje moze sa stat:-)))
No, veď píšem, nech sa hlbšie predstaví. Nuž, ale sranda by to bola, keby sa na tejto stránke niekto dal s niekým dokopy, nie?