Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

schellly

PRE AKONATO - s tým asi nič nezmôžeš. ja som bola preeesne taka istá. v 17tich ma to prešlo. teraz mam 21 a som kludná ako baránok :) To su proste hormony a s tým nič nenarobíš. Musia sa ustáliť samé.

schellly

jasneee , dvojnohéé.. to vy radi :))) A čo viem ja, za poradnu pikantnu omačku k nejakem šťavnatému stejku...bez toho si to neviem predstaviť :) ale tak , sto ludí , sto chutí :)

vitana

akonato:
skus si spomenut na svoju pubertu :)
co si prezivala, ako si sa spravala ty, k rodicom, k priatelom, v skole...
kazdy sme zazili nieco ine, ale potom sa to vsetko ukludnilo a dostali sme pomaly rozum, no nie?
Mozno by bolo lepsie, keby si sa viacej vcitila do jej problemov, mozno ma take o ktorych ty ani nevies....
skus sa jej na to opytat, najprv chciet nebude, ale potom bude rada, ked uvidi, ze sa snazis :)

cat

to si pamatam, aj ja som mala tieto stavy, ze klud.. :)ale uz neviem, ako mi to preslo..mna v tom obdobi bavila hudba, chodit na koncerty..ju fakt nic nebavi??nic vobec nic?

akonato

ale ako ju mam zamestnat bez bitky? je neuveritelne leniva a pomala. nechcem ju bit a podobrotky nejde nic. jednoducho na mna cumi a nic nerobi. a ked ma vytoci a zacnem sa rozculovat tak mi povie iba: "klud!"

cat

to je kraaaaaaaaaasa o 5tis, ja blahozelam!! a nemate nahodou niekto tak vela prace, ze sa s nou chcete podelit? ja by som fakt chcela byt prospesna..
16roc.dievcinu by som niecim zamestnala a depky prejdu :)

vitana

gratulujem k zvyseniu platu :))))
ja by som asi z koze vyskocila, keby sa mi to stalo :)
tak si to poriadne uzite v praci :)

jeeej

to je super!!! prave sme sa dozvedeli, ze nam zvysuju platy. celkom slusny narast, skoro o 5 tisic, ako komu. cele nase oddelenie oslavuje, neviem, ci dnes budeme este moct pracovat. ale zajtra to urcite dohonime. tak sa teste s nami!

akonato

mate niekto skusenosti s tinedzermi? mam doma 16 rocnu dceru a uz ma druhy rok depku. nic ju nebavi, najradsej by sa odstahovala na mars, len aby nemala nikoho z nas okolo seba. ako vidim, rovnaku chut do zivota maju aj jej spoluziacky. chvilu sa vsetky smeju a blbnu, ale potom pride nevyhnutna blba nalada. co s tym?

mirna

ak je niekto vazne chory, urcite je pre neho lepsie, ked zomrie a uz sa netrapi. v tomto su niekedy pozostali velmi sebecki, trapia sa, ale v skutocnosti ani nie kvoli tomu cloveku, ktoremu je uz dobre, ale kvoli sebe, lebo sa im bez neho tazko zije. treba si v mysli zvazit o co tu ide a uvedomit si, ze je to tak lepsie. aj svokru to po case prejde, ved musi chapat, ze raz to prist muselo. teraz ma cierne myslienky, ale cas vsetko zahoji.a treba jej povedat, ze ma este dalsie deti, bolo by od nej strasne bezcitne a sebecke voci nim, aby si siahla na zivot.