Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
:-)))))nie som az taky blazon, ist pomaly na koniec sveta s clovekom, kt vobec nepoznam.AAAle nikdy nehovor nikdy:-)))
Krisha, tak choď do toho!!! Všetci na tejto stránke budeme s vami. Neboj sa. No, to by bol zážitok... Ty iste nežiješ v najchudobnejšom regióne, podľa toho, čo píšeš, tak neváhaj. nech sa ohon ešte hlbšie predstaví... a keď nie ty, niekoho mu nájdeme(hihi)
Jáj, zabudla som: blahoželám ti! V Tvojom veku a prejsť taký kus sveta- to sa cení.Rodičia musia byť na Teba pyšní! Si samostatný, sebestačný. A to ideš stopom a tak-všelijak?
noo, po financnej str by u mna nebol az taky problem, mam iste vyhody jednej nemenovanej statnej firmy:-))))
Ohon, si fešáčiško podľa opisu, ale ako vydržíš to cestovanie bez PC? Nehovor, že si nosíš notbuck so sebou. Potom ... ako sa chceš venovať spolucestovateľke???!!! A.. to veľa stojí.. normálne pracujúce dievča si nemôže dovoliť taký výlet, aspoň u nás sú veľmi malé platy. No, nechce sa mi veriť, že by si si nikoho nevedel nájsť na cestu. Hoď to na net, a ani si nebudeš vedieť vybrať. To by bola sranda. Tá tvoja bývalá by sa k tebe iste hneď vrátila, začala by žiarliť. Čo povieš?
hod mail, to bude istejsie
ale nam dvom by tam spolu bolo urcite dobre. nejako to citim v kostiach...
ale vazne, este sa mi nestalo nic, co by ma odradilo od cestovania. samozrejme, byva to aj dramatickejsie, ale potom aspon mas na co spominat a ked sa vsetko dobre skonci, ma clovek dvojnasobnu radost.
akurat som sa o tom dnes rozpravala s koleg, ta ma presvedcila nech neriskujem, mam totiz zopar neprijemnych zazitkov
vies si predstavit tu romantiku? take cestovanie na vlastnu past, to su neskutocne zazitky, parada!!!
je, ale mongolsko neee