Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
No, ja beriem AD každé ráno -Cipralex, a som lepšie naladená, nemyslím na negatíva, to, že ma prepustili z práce, už som sa s tým vďaka AD vyrovnala, ale stále mám iné problémy, stále ma niečo bolí a som unavená, no, už 2 dni nie, lebo,... ani neviem prečo, Teraz som si uvedomila, že už 2 dni som poobede nespala. Že by to bolo počasím? Ale veď včera pršalo a dnes tiež! Možno môj organizmus začína kvitnúť, ako na jar kvety! Hihi
no, ohon, neviem, ci si ma nenalomil. a na sever by si neisiel? co takto k eskimakom? tam som vzdy chcela cestovat.
jasne... ale ja by som išla za psychologičkou z toho dôvodu, že aby ma naučila, že ked prídu tie zlé stavy, čo robiť, ako bojovať s tým...
nie neberiem,lebo ako pises je to velmi zle...ked som si precitala vedlajsie ucinky...tak prave toho ja sa chcem zbavit a AD prave niektore tie vedlajsie ucinky vyvolavaju...inak neurol.sa ma pytala ci ma uz niekto posielal na psych.nie a ani by som nesla...lebo to, ze mi chyba vit.SK.B, vapnik alebo ze, mam zle travenie to mi nepomoze psych.len ja sama a disciplina atd.
ale aby som neprehánala s tými AD- ked to niekomu pomôže, je to jeho vec!
ventil- skvelá téma:-)
berieš aj AD?- ak chceš napísať. ja sa to bojím brať, lebo je to svinstvo, a jedného svinstva- hak som sa už zbavila, tak dalšie nechcem!
ja nevyhladavam nestastne problemy. len chcem, aby sa ludom ulavilo. ako si si vsimla, pisu tu aj radostne zazitky, takze je to o tom. ak sa niekto tesi, mozeme sa vsetci potesit s nim, ak je smutny, mohli by sme mu snad niekedy pomoct. aspon tym, ze ho vypocujeme. nemyslis, ze to tak funguje? ved kazdeho potesi, ak vie, ze niekde je niekto, kto mu drzi palce v jeho trapeni.
a s tou pracou je to tak,ze telo nevladze...a mna to zasa trapi,lebo aj praca lieci do urcitej mieri a nechcem sediet doma,i ked doma mas dost prace,ale praca je len praca...niekedy som zvladla vsetko lavou zadnou,teraz chvilu porobim a som hotova...
rozhodla som sa pre psychologičku, (len sa odhodlať k obvodnému pre odporúčanie:-(, lebo kamoška ma nakopla, chodila 2 roky niekedy a veľmi jej to pomohlo sa dosťať z depresií...