Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

No, ja beriem AD každé ráno -Cipralex, a som lepšie naladená, nemyslím na negatíva, to, že ma prepustili z práce, už som sa s tým vďaka AD vyrovnala, ale stále mám iné problémy, stále ma niečo bolí a som unavená, no, už 2 dni nie, lebo,... ani neviem prečo, Teraz som si uvedomila, že už 2 dni som poobede nespala. Že by to bolo počasím? Ale veď včera pršalo a dnes tiež! Možno môj organizmus začína kvitnúť, ako na jar kvety! Hihi

divoska

no, ohon, neviem, ci si ma nenalomil. a na sever by si neisiel? co takto k eskimakom? tam som vzdy chcela cestovat.

jaja

jasne... ale ja by som išla za psychologičkou z toho dôvodu, že aby ma naučila, že ked prídu tie zlé stavy, čo robiť, ako bojovať s tým...

[zruseny12]

nie neberiem,lebo ako pises je to velmi zle...ked som si precitala vedlajsie ucinky...tak prave toho ja sa chcem zbavit a AD prave niektore tie vedlajsie ucinky vyvolavaju...inak neurol.sa ma pytala ci ma uz niekto posielal na psych.nie a ani by som nesla...lebo to, ze mi chyba vit.SK.B, vapnik alebo ze, mam zle travenie to mi nepomoze psych.len ja sama a disciplina atd.

jaja

berieš aj AD?- ak chceš napísať. ja sa to bojím brať, lebo je to svinstvo, a jedného svinstva- hak som sa už zbavila, tak dalšie nechcem!

ventil

ja nevyhladavam nestastne problemy. len chcem, aby sa ludom ulavilo. ako si si vsimla, pisu tu aj radostne zazitky, takze je to o tom. ak sa niekto tesi, mozeme sa vsetci potesit s nim, ak je smutny, mohli by sme mu snad niekedy pomoct. aspon tym, ze ho vypocujeme. nemyslis, ze to tak funguje? ved kazdeho potesi, ak vie, ze niekde je niekto, kto mu drzi palce v jeho trapeni.

[zruseny12]

a s tou pracou je to tak,ze telo nevladze...a mna to zasa trapi,lebo aj praca lieci do urcitej mieri a nechcem sediet doma,i ked doma mas dost prace,ale praca je len praca...niekedy som zvladla vsetko lavou zadnou,teraz chvilu porobim a som hotova...

jaja

rozhodla som sa pre psychologičku, (len sa odhodlať k obvodnému pre odporúčanie:-(, lebo kamoška ma nakopla, chodila 2 roky niekedy a veľmi jej to pomohlo sa dosťať z depresií...