Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mariaa- ja mám asi 5 doplnkov, ale jem to, ak mi to pomôže- teda môjmu telu vzchopiť sa...:-) ale to je každého vec, a každý vie, čo mu pomáha...
jaja.mne na stress pomaha ten B-komplex,a snazim sa byt kludna...a neviem ako s tou energiou este bude...lebo nechcem jest len doplnky,teraz som citala,ze aj ovsena kasa je dobra na ranajky doda telu po cely den energiu,tak si ju asi kupim...
SAK A BYT PRI PENIAZOCH,ZE ?AJ JA BY SOM RADA NIEKDE DO PRIRODY....ODREAGOVAT SA OD VSETKEHO...
ohon, co by si povedal na to, keby som sa na tvoju cestu prihlasila ja s manzelom? aj pary su vitane? alebo chces iba partnerku do nepohody?
no, to som rad, ze sa na to zacinate divat optimistickejsie. nakoniec by nebolo na zahodenie, keby vas bolo viac ochotnych ist na taku cestu. len to chce trocha odolnejsie (fyzicky) tela, lepsiu kondicku. a samozrejme aj moznost vziat si dovolenku na par tyzdnov. na take miesta sa nechodi na dva tyzdne.
ohon- tam by som aj ja skočila:-)
mariaa, prečo nevyskúšaš potravinové doplnky od RNG? - sú neškodné a zaberajú (ľubovník na ukludnenie, či 5-HTP, RNG by ti poradil najlepšie:-)
dr.jajboli ale ako to tu tak citam, tak aj tebe by taka cesta prospela. v mongolsku si na ad ani nespomenies. ta uzasna priroda, kopce, obrovske priestory a volnost. a nad tebou nebo a tam niekde (mozno) niekto dolezitejsi ako my...
jaja jasne ked ti ta psych.pomoze preco nie ty musis chciet,a k tym AD,aj mne neurol.povedala,ze ma povzbudia a dodaju mi energiu a vzpruzia aj obvodna...ale ja radsej ten kokos.olej vyskusam alebo sa vratim ku koonzymu Q10,ale AD,brat nebudem a nebudem kym nemusim....:(((.......:)))))..........
No vidíš, OHON, tak predsa sa niekto nájde na tvoju cestu, už aj Divoška sa hlási. Nakoniec si nebudeš vedieť ani vybrať.