Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

ohon

je mi tu s vami dobre, ale pauza sa mi pomaly konci a idem do tvrdej driny. sice tiez pri pc, ale uz sem nebudem moct prekliknut. tak sa majte a oddychujte aj za mna.

ohon

teraz som napisal prispevok na inu temu. chcel som to vhodit do temy Rozvod??? ale som si neuvedomil, ze mam otvorenu tuto temu. tak sorry.

[zruseny12]

no to mam,hlavne,ze mi to pomaha...a radsej by som jedla,ako len o tabletach byt,lebo ja rada jem...som dost maskrtna a nemozem ani sladke:((((........mam rada vela veci, ale vela nemozem musim byt velmi opatrna...ty jaja mas v tom vyhodu,ze mas travenie ok...a to je velmi dolezite pre cloveka...

ohon

preco si myslis, ze kazdy majster ta bude chciet iba oklamat? ved ani chlapi nerozumeju vsetkym profesiam. predtym ako niekomu zveris pracu, tak sa s nim aj tak musis dohodnut. a podla toho budes vediet, ci ano alebo nie. mozes si vybrat viac firiem, alebo sa poradit s tvojimi znamymi s kym maju dobre skusenosti. ked prestanes zivit tvojho muza, budes mat peniaze na majstrov aj na to, aby ti niekto iny pokosil travnik alebo ostrihal stromceky. aby si bola v pohode, staci si dat do diara par adries - havarijne sluzby atd. a pripadne sa dohodnut so susedmi, aby na niektore veci dozreli. dobrych ludi je vsade dost, len si musime trocha verit a nie si mysliet, ze kazdy nas chce oklamat alebo nam ublizit. takze si myslim, ze problem, ktoreho sa bojis vlastne ani problemom nie je. ja som proti rozvodom, ale taky vztah aky popisujes nema vyznam. najma nie pre tvoju dceru. tak sa preber a zacni konat!

[zruseny12]

ohon,ja musim,lebo mne sa zdravie znicilo tak postupne od narodenia dceri,potom prisiel stress a travenie sa mi pokazilo,a stratila som vela dolez.latok pre zdravie a fungovanie tela...tak teraz to musim dobrat,a je mi omnoho lepsie ako ked som nevedela ,co mi chyba...ale ako pises snazim sa v prvom rade hlavne jest,ale ked mam pokazene travenie tak to ide velmi pomaly,ale uz to mam pod kontrolou,len nesmiem sa zase zacat stressovat a vyhybat sa stressu a prisna disciplina,ale niekedy to nejde,ked zjes nieco co ti skodi......ked mas zle travenie tak mozes jest zdrave veci a aj tak ti nepomozu...aj na prechadzky chodim ,ale niekedy to ani nejde ked cloveka vsetko boli...ale, pisem som uz na dobrej ceste...vies uz sa dostavam do takeho veku kde aj ine veci cloveka cakaju...zivot je velmi zlozity...

ohon

mariaa, prosim ta a ked beries tolko tych doplnkov, citis sa z toho naozaj dobre, lebo ja sa len pestro stravujem a nemam ziadne zdravotne problemy. a to pracujem pri pocitaci prakticky cely den. ale fakt je, ze po praci idem do lesa minimalne na hodinovu rychlu prechadzku. pohyb musis mat, inak nemas dobre okysliceny organizmus. pre udrzanie zdravia je to velmi dolezite. a tiez pitny rezim. ked k tomu das pestru stravu a optimizmus, choroby sa zlaknu a utecu... :-))

[zruseny12]

jasne,ja tiez beriem.
Rano:vapnik a ryby olej,doplnok podla krvnej skupiny a B-komplex
Poobede:vapnik a ryby olej,hemodin
Vecer:zinok,magnezium,vapnik a ryby olej
No a teraz dnes mi prisli este doplnky na tu menopauzu....takze to mam tiez pestre...a este pijem aj caje...ale chapem ta len mi to pises...neberiem to nejak zle od teba...