Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
neviem odkiaľ je ohon, možno ani nie je zo Slovenska. Veď na internete človek nikdy nevie. Ale zdá sa, že momentálne je fakt zaneprázdnený. Musíme ho trocha viac vyspovedať keď sa objaví. Mrknite si jeho príspevky na téme rozvod, tuším je to celkom spravny chlap, mali by sme sa ho držať a naozaj s ním asi niekam vyraziť. Už je apríl, leto je tu čo nevidieť. Len škoda, že on obľubuje iba také netradičné dovolenky.
VENTIL, tak kde si zmizol???!!!!! Ty náš vodca! Tak zorganizuj ten zájazd s OHONOM!
Čo by ste povedali, keby sme sa niekoľkí postretali niekde v strede SR, trebárs vo Zvolene na "parkovisku" na námestí, tam je veľké parkovisko, všetci by sme sa tam hádam aj zmestili, čo vy na to?Hihi
No, práve, veď aj my pracujeme, v kuse! Sedím tu za PC, akoby ma za to platili a vraj z čoho mi slzia oči.! Ale kým tu sedím, nič ma nebolí, nemám na to čas myslieť. Ale už som sa dávno tak z chuti nezasmiala, ako na tom autobuse... Čo povieš Máriaa, ideme? Kto sa pridá? Hláste sa. Neviem, kde OHON býva, ale cestou by nás za pár dní hádam po celom Slovensku aj pozbieral, a potom by sme sa mohli hneď vrátiť aj späť, lebo kým nás rozvozí, tak prejde zase pár sní-hihihi. Bože, píšem akoby mi preskočilo, ale nehnevajte sa na mňa, tak mi dobre padne trochu sa aj pobaviť. Všimnite si, veď sa vkuse len sťažujeme, bolíme, jačíme, radíme si a zabudli sme na smiech. A viete, ako smiech lieči? No, tak napíšme si aj pár vtipov, čo vy na to?
sak sa nebude len sam OHON vyvalovat niekde v prirode...aj nam to patri,nie...len on uz pracuje,az sa mu s PC-dymi...:))).......
No, tak ja tu hľadám parťáka pre OHONA, že ho dám aj s niekým dokopy, nakoniec pôjdeme celý regiment s ním na "výlet" Môžem sa aj pridať? Fyzicky som nanič, no... a predstavte si, že by išiel celý sprievod jačiacich "bedárov" za ním-hihi, Joj, aspoň som sa z chuti zasmiala.Ohonko, zoberieš aj mňa so sebou? Budem Vám variť, a vieš čo? Nebudem. Budeme jesť vetko, čo nám príde do cesty, aj trávu, vodu z potoka, vyprážané žaby-hihi, koľkí to vlastne ideme? Objednám aj autobus s vlečkou, čo poviete?!
boli by sme ,ale skupinka,ze?a co potom by tu robili bez nas hypochondrou, kto by chodil otravovat lekarou?:))).......
to nie je zly napad spojit par hypochondrov a vybrat sa s nimi na daleku cestu. mozno by sa vsetci vyliecili, keby im hrozilo skutocne nebezpecenstvo. prestali by sa sledovat a zrazu by boli zbytocne aj doplnky vyzivy. a keby sa este museli skromne stravovat. vraj v koncentracnych taboroch sa ludom vyliecili zaludocne vredy. citala som to, aj ked neviem, ci to je take lahke. ale kazdopadne dieta je neraz najlepsi lekar.
jaj,ja som rada niekedy cestovala,aj teraz ale ked ma zacne vsetko boliet tak jaaaaaaj.....no nebolo by to zle cesta okolo sveta z hypochondrami:)))..........
to patrilo na inu temu...
No, už aj ja som zase tu, vidím, že tých cestovateľov by mal OHON až-až.Kto sa to tu chce rozvádzať? Prečo?