Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
a to si kedy stihla piect aj varit, ked si bola pri pocitaci, to netreba pri tom vareni a peceni stat? nauc ma varit tak, aby som mohol robit pri pocitaci a pritom navarit, oprat, upiect, najest sa. sakra, asi som vadny, ked toto vsetko nestiham. ja som dnes schrumal nejaky rohlik tu pri pocitaci. nie som sice programator, ale tu v ofice davam pozor, ci sa niektorej kolegyni nepokazi pocitac, tak vtedy doklusem a davam to do poriadku. ale dne to bolo slusne. len mam tu smolu, ze na obedy nemozem chodit, tak si nosim. a dnes som rano zaspal, tak som si nepriniesol. o 18.00 koncim, dovtedy to uz nejako vydrzim. uz mi v zaludku cvirikaju vrabce.
oprava-skoly
TIEZ MAM ODVAHU ODPOVEDAT-
-rano som vstala o 5hod.
-hned som nalozila pracku a dala prat
-najedla som
-vypravila som dceru do skly
-druhy krat som dala prat
-napiekla som
-navarila som
-zjedla som
-vyspala som sa
-a medzi tym som bola na PC
neviem ci to staci zanzibar a ,co ty dnes mas za sebou?:))).........
no len aby ona z neho nieco nevysustruzila, chudak OHON,KEBY VEDEL AKY JE TU DOLEZITY...BUDE SEFOM HYPOCHONDROU...
no to musime na neho pockat ked sa objavi. teraz sa mu pravdepodobne dymi z pocitaca, ked je programator. tiez ta jeho priatelka mohla pockat s rozchodom. mozno raz obanuje.
Ja mám odvahu odpovedať, bola som aj von, najprv u lekára, potom so psom, ale varila som len tak narýchlo zemiaky s klobáskou na paprike a sáčkovú farmársku polievku, lebo, však áno, ako hovoríš, len ďobeme a ďobeme. Predstav si, dnes vôbec nie som unavená a nestíham nič, lebo sú zaujímavé témy. Ja si myslím, že tu, na tejto stránke je úžasná atmosféra. Tuším, že už ani len lekára nebudem potrebovať. Vy ma vyliečite, ste všetci úžasní a som nesmierne rada, že som vás spoznala... všetkých... Ohonove príspevky som čítala, javí sa, že i napriek tomu, že má len 24 r. má prehľad, je inteligentný, cieľavedomý, sebestačný, samostatný, rozvážny, proste... páči sa mi. Hodil by sa aj ku mojej dcére... Tak čo, kde bude ten autobus pristavený???!!!
nastvana, a co keby si si do tej restauracie isla sadnut aj ty? co by ten sef urobil? explodoval by? tak to by bol potom od neho pokoj, nie?
boze, je na svete strasnejsi chlap ako nas sef?! uz sme mali mat fajront, ale navalal nam robotu a vraj to musime dnes dokoncit. on zmizol ale pride nas skontrolovat. dole pod nasim uradom je restauracia, tam si isiel sadnut a my tu musime makat. je toto spravodlive? na neho len jeho zenu vypustit. ta ho vie paradne skrotit, doma mu ovisnu usi. lenze co z toho, ked potom nas zbuzeruje.
a pozreli ste sa dnes aj von oknom? alebo len dobete do pocitaca? ake je u vas pocasie? a co ste varili, priznajte sa. alebo nebolo casu? tak kto ma odvahu odpovedat na tychto par otazok?
ja tusim tomu Ohonovi zverim svoju 16-rocnu pubertalnu dceru. mozno z nej v mongolsku nieco vysustruzi. ked si bude musiet vsetko okolo seba robit sama. do mongolska by som ale ja sama radsej neisla. skor niekde v europe, kde je civilizacia a keby nieco da sa privolat pomoc. ved mongolsko je strasne velke, jedna noha na tisic kilometrov. preco chce ist prave tam? to uz pobehal vsetky kuty sveta?