Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
NO, ja už program mám- bolia ma príšerne zuby a snažím sa sedieť pri PC, aby som na to nemyslela. Potom, ak vydržím,. pozriem si Panelák
tak co s nacatym vecerom? ako ho stravime? co je na programe?
z pravim okom do laveho vrecka,ze?tak sa maj krasne a krasny zbytok dna a neprejec sa zase aby ti neprislo zle...z prejedenia...
uz sa pomaly balim, od hladu uz skulim. cely den som pil vodu, tak mi treba, len sa mi to prelieva cez zaludok, ale nezasyti to. akurat som behal stale na wecko. aspon mam dobre preplachnute oblicky, no nie? tak sa majte vy kucharky a pekarky, teraz by som zozral aj klince, keby boli nalozene v kecupe.
zanzibar, ale mne to ide velmi velmi tazko co mam robit s tym ucenim???? ale chcem tu skol dokoncit!!!ale neide mi to velmidobre:-((( ale nechcem to vzdat!!!!
sak na ,co si tam si sikovny pomozes im,nie?
spravne si uhadla, bol tu trocha frmol, niektore zeny sa v pocitacoch holt nevyznaju. a ked sa nepodari skuska, pojde sa na druhu, ved co take strasne to moze v zivote znamenat jedna skuska, no nie? to sa da napravit. keby niekto zomrel, to je potom uz problem.
no vidis zanzibar a este stiham aj jajcat...kde si?opravujes PC?
:-((( asi som neurobila skusku:-(((( poteste ma dajte mi nejaky manual ako sa co najefektivnejsie ucit. Prosiiiim
vidis ake my sme sikovne?vsetko sa da ked sa chce nie len bedakat...no ja by som ti aj nieco poslala po postov.holuboch,ale kto vie kde si...ci by do konca sichty doleteli...k tebe...takty si na rohliku,aspon sa precistis...:)))......este vidis od hladu?