Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
schelly, a ake auticko si si kupila? akej farby? nech sa aj my potesime.
ako ti je fajne, že brigáda okolo domu, ja píšem dp, tak som stále pri pc, ale tento víkend chcem ísť oddychovať k priateľovi- zmena prostredia... have a nice day everybody:-)))
čauko čauko. som sa tu včera ani nezastavila,lebo som mala dovolenku a moj sukromný PC mam u kamoša v "oprave". Akože sa máme? Ja super. Mám nové autíčko a dnes som na nom prvý krat v praci. Pradie jak kočička, tak sa tešíím. Aké máte plány na víkend? My sa dnes stretavame s partiou a ideme dohodnuť oslavu. Kamoška mala narodky a kamoš bude mať tiež, tak sa to spojí. No a prerabame strechu,dnes ju maju dokončiť..takže asi bude fajnova brigada okolo domu zajtra.......Želam všetkým pekný deň :)
ja som mala strašné stresy z diplomovky, že veľa prerábať, len sme sa s vedúcou troška nepochopili, tak je to v suchu, a dúfam, že sa mi vráti kľudný spánok:-)))
ahoj vsetci! mna caka pracovny vikend. musim urobit jeden projekt pre zahranicnu firmu. trocha sa mi z toho zakrutila hlava, lebo je to riadna fuska. vela roboty a malo casu. tak oddychujte aj za mna. prajem vam vsetkym krasny a slnecny vikend, dobre si oddychnite a zrelaxujte.
Ako ste sa dnes vyspali? Čaká vás príjemný deň, alebo máte práce vyše hlavy? Skúste si to zorganizovať tak, aby bola chvíľa aj na oddych. Veď je tu víkend, treba sa tešiť a relaxovať. Vlastne na to víkendy sú, aj keď častokrát sa práve v tomto čase najviac naháňame. Tak napíšte aký program ste si pripravili.
Ventil, si zlatá, už som utlmená, dala som si aj ibalgin, aj panadol, aj slivovicou som si vyplachovala, teraz by som mala zaliesť do postele, kým mi útlm trvá.Ktovie, či už nie z toho PC, ma bolia zuby, veď skoro celý deň čumím do neho. Zajtra bude pauza, idem asi aj k zubárke a poobede akcia lekár. Ale v sobotu budem určite na prijme, prosím ťa, poverujem ťa- dotiahnite to s OHON do konca... hihi, už mi je zase smiešne...to je dobré znamenie. Ten zájazd... to by bola sranda za všetky drobné...hihi, bozkávam vás všetkých, ste zlatí, dobrú nôcku!!!Papá
zda sa, ze najvacsi prispievatelia uz sedia pri televizoroch alebo isli spat. akosi je tu smutno. dufajme, ze zajtra sa preberiete. a co je s ohonom, ten sa nam tusim vyparil.
dr.jajboli, co robia zuby? uz sa ti ulavilo?
teraz práve riešime tému samovraždy, ventil, porad michalovi! Si vševedko!