Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

schelly

zanzibar a čo tak dojsť k nam na brigadu? robíme strechu a dnes to maju skončiť, tak bordel pekný bude. minule som počítala, kolko mame stromov na dvore...neuveritelných 35 ! som tomu nechcela uveriť. mame velku zahradu ale nie zas tak brutalne. a mama zasa nejaký posadila behom týždna. musím to spočítať ešte raz a po víkende dám vedieť ;)

poliewoocka

Tak..dnes sme mali pisomku z franiny,ktora dopadla otrasne,nakolko nemame logicke zmyslanie francuzov:/ co uz...rozlisit,kam patri imparfait,plus que parfait a passe compose je hroza!Ale kaslat na to!!Blizi sa vikend a ja idem vecer von:)))No cez vikend ma caka medzivojnova literatura...vzdy s usmevom,hlavne,ze sme zdravi:)

krisha

a kto by za mna dnes siel do prace?? Ja som tam nepostradatelna:-)))) alebo nestravitelna???? To by uz bolo na tebe. U nas je pekne, len vetrik pofukuje, stacilo by pokosit travniky, narocna niesom:-)))

zanzibar

mozem skocit aj k vam. ak je u vas pekne, stromy a tak... a dobre ma pohostis (:-)
lebo odvcera som nejaky vyhladovany. mozno by som zjedol aj teba. a to by si nechcela, pravda? to by ta brigada ani za to nestala.

zanzibar

ked tak cumim von oknom na to krasne pocasie, hovorim si, ze cez vikend skocim k babke na dedinu a trocha jej pokopem zahradu. nech zo seba zhodim ten mestsky pach.

krisha

tak ja idem dnes do prace, co ma vobec netesi a vcera som sa pohadala s clovekom, na kt. mi dost zalezi. Povedal, ze uz mu nemam volat, pisat, jednoducho zbohom. Tak to zatial predychavam a v ramci svojich moznosti sa tesim na vikend

schelly

No to sme dostali s frajerom od svokrovcov, ktorým sme za to velmi vďační a veľmi nás s tým prekvapili. Je to peugeot 206, 1,1, rok výr. 2002. Na tomto linku je také autíčko, len to naše je tmavo-modré www.stellacentrum.sk