Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
co je to sex??? ale nie, u mna by problem s partnerom nebol, takze by si odchadzal s plnym zaludkom a....:-)))
ja to zvladnem, len nemam odpoved ohladne tych vasich sexualnych kontrolorov. co ked sa to niektoremu z nich nebude pacit. aby som potom nedopadol ako ten honza z bulikova, co prisiel s prazdnym zaludkom a odisiel s prazdnymi gatami.
no tak dnes schelly, zajtra ja, alebo naopak:-))ja sa v pohode podelim, len ci budes stihat:-)
no, a teraz co! este tak do tretice niekto, aby som to mal lahsie.
ked sa mi chce varim, hlavne ked je pre koho:-)dnes som robila zemiakove placky s maskom, myslim ze sa podarili. Tiez byvam na zap.slov.
fíha, tak to je blizko! to musim dobre premysliet. a nezastreli ma tvoj frajer? lebo ja som tazky fesak, fakt. co uz, zabijem sa? :-))
ja dokažem čo len budeš chcieť. varenie je umenie, ale neni to zasa tak strašná veda. aspoň pre mna nie. ja neviem, aku velku tu zahradu mame, asi ju zmeram :D:D Zanzibar - bývam na západnom Slovensku.
ja budem tento vikend prizemny. pojdem tam, kde bude lepsie jedlo. lebo po vcerajsej hladovke mi behaju pred zrakom same dobre veci. ked pojdem k babke, ta mi urobi lokse s makom a kyslu fazulovu polievku, to je nieco paradne. ktora z vas take dokaze?
no tak schelly... ja som sa objednala prva!:)))
chachaa, ja dnes budem v praci len do stvrtej asi, takze budem pracovat na svojej novej zahradke a v nedelu asi pojdeme do Londina, tak by som sa mohla stretnut s kamaratkou a hlavne bude volno, ale zase ta cesta je otravne dlha :( no hlavne, ze uz sa blyska na lepsie casy- dufam, ze som to nezakrikla 8o)