Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

zanzibar

ja to zvladnem, len nemam odpoved ohladne tych vasich sexualnych kontrolorov. co ked sa to niektoremu z nich nebude pacit. aby som potom nedopadol ako ten honza z bulikova, co prisiel s prazdnym zaludkom a odisiel s prazdnymi gatami.

krisha

ked sa mi chce varim, hlavne ked je pre koho:-)dnes som robila zemiakove placky s maskom, myslim ze sa podarili. Tiez byvam na zap.slov.

zanzibar

fíha, tak to je blizko! to musim dobre premysliet. a nezastreli ma tvoj frajer? lebo ja som tazky fesak, fakt. co uz, zabijem sa? :-))

schelly

ja dokažem čo len budeš chcieť. varenie je umenie, ale neni to zasa tak strašná veda. aspoň pre mna nie. ja neviem, aku velku tu zahradu mame, asi ju zmeram :D:D Zanzibar - bývam na západnom Slovensku.

zanzibar

ja budem tento vikend prizemny. pojdem tam, kde bude lepsie jedlo. lebo po vcerajsej hladovke mi behaju pred zrakom same dobre veci. ked pojdem k babke, ta mi urobi lokse s makom a kyslu fazulovu polievku, to je nieco paradne. ktora z vas take dokaze?

sedmikraska

chachaa, ja dnes budem v praci len do stvrtej asi, takze budem pracovat na svojej novej zahradke a v nedelu asi pojdeme do Londina, tak by som sa mohla stretnut s kamaratkou a hlavne bude volno, ale zase ta cesta je otravne dlha :( no hlavne, ze uz sa blyska na lepsie casy- dufam, ze som to nezakrikla 8o)