Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

schellly

dopadla super. sme odpratavali bordel, drevo, škridle čo zostalo a tak. v nedelu bolo strašne pekne, tak som vybehla na dvor s foťáčikom a robila som si trošken "umelecké" zábery, hehe. PS No potom už aj na Záhorí pršalo :)

zanzibar

no vidis, na zahori neprsi, v blave prsi. aj ja mam svalovicu, kopal som u babky zahradu, upratoval, rubal drevo a tak, da sa povedat ze som sa nezastavil cele dva dni, vlastne uz v piatok vecer som sa rozbehol do roboty. a co brigada ako dopadla?

schelly

čaute čaute. no ja som sa v sobotu vyvalovala pred telkou do 12.00, potom som mala skvelý obed fašírka a fazulkova omačka - mnaaaaam a potom som si umyla autíčko a brigadovala v zahrade. nebolo to také strašné, ako som čakala, len mam kapanek svalovicu na lavej ruke. joo, hrable su hrable hehe. prišla aj sestra pozrieť, tak aj tú sme zapriahli hehe. išlo nam to spolu všetkým rýchlo. dnes znova v praci, hned z rána ma vytočil šéf, potom kolegyňa... v POHODEEE, hlavne že neprší. teda zatial, je dosť pod mrakom. ..aspon na záhorí.. Čo máte nové? :)

zanzibar

ahoj, kamarati! vikend sa vydaril, lokse boli skvele, polievka bajecna, pocasie nadherne, takze som sa poriadne narobil, mam sice svalovicu, ale je mi ako v raji. vlastne som cele dva dni makal a jedol. neviem, ako vy, ale ja si myslim, ze stare obycajne slovenskej jedla su naozaj najlepsie. a ako sa vydaril vikend vam? zajtra nas caka dalsi tyzden, makacka teda bude pokracovat, ale o tom je uz zivot. ked si tu stereotypnu drinu obcas clovek takto osviezi pracou na zahrade alebo dobrou spolocnostou, tak sa to da vydrzatj, nemyslilte? este ze je na tom slovensku stale dost dobrych ludi.

[zruseny12]

no zanzibar,tak co ake boli lokse?aj ja viem robit take aj polievku navarit...prajem ti krasny vecer a krasny vikend.

zanzibar

ahojte, krasavice, odchadzam domov, zbalim sa a rovno k babke. uz citim v nozdrach vonu loksov s makom a fazulovu polievku, tomu sa neda odolat. moja babka je nejlepsia kucharka na svete. ak taku nenajdem, nikdy sa neozenim. len sa modlite aj kvoli mne aby bolo pekne a slnecno, aby som jej mohol aj nejako pomoct. na zahrade, okolo domu. ahojte v pondelok v praci. ved co ine by sme tam robili, ze?