Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Mariaa, jáj, tak som sa z chuti zasmiala, si taká podarená, veľmi si mi prirástla k srdcu. Nuž, ten OHON buď zabudol na túto tému, alebo na svoje "heslo", alebo fakt... odcestoval, ale neverím, že by bez nás.... jedna sa mu aj ponúkala, ale si neviem presne spomenúť, ktorá, aj Schelly, ale pred ňou bol ešte niekto... možno "zdupkali.."

dr.jajbolí

Schelly, ja som bola na pohotovosti, prevŕtala mi mostík, vybrala nervy, čistila, bola som na RTG, mám ATB a čakám, aby mi zápal zmizol, lebo vo štvrtok mi dajú dolu "mostík" aúúúúúúúúúúú. A veru, bolí to ešte stále ale už nejem ibalgin, lebo som sa ním predávkovala, ale len Panadol extra. Mám 38 st.C teploty. Tak asi vieš, ako mi asi je... pardon... na prd....Ale aj napriek tomu mi to pomáha, že aspoň niekoho tu mám... no predsa vás, veľmi som si vás všetkých obľúbila. No, zase píšem, ako spisovateľ. Musím sa naučiť stručnejšie.

dr.jajbolí

AHOJTE!!!!!!!! Už som tu! No, predstavte si, ja mám stále tie porazené teploty, gamba opuchnutá, nosa sa ani len dotknúť, beriem hnusné antibiotiká, také sú silní, že okrem toho, že ma celé telo svrbí, mám aj hnačky, takže bežím, kade ľahšie...., Zuby bolia, Je to celé o ..... musím do toho štvrtka vydržať.
Nuž, ale ja som pár dní vymeškala, musím to s vami dobehnúť....
Tak ako sa s tým OHONOM dohodneme, mám pocit, že niekde zmizol. Ideme v lete niekam, alebo každý ostane tam, kde je so svojimi chorobami(hihi)
Schelly, už si mala tie oslavy? Pre akú omáčku si sa nakoniec rozhodla? Poradila som ti brusnicovú.
No teraz si idem variť hruškovú omáčku, viete aká je fajná?!!!!!!!! Ja len také kašičky,, lebo ani jesť neviem, nuž ale to ani nie je na škodu, aspoň pôjde niekoľko gr.resp.kg dolu.
Tak.... kto je na príjme... halóóó??!!!!

schelly

ale ju každý deň bolia zuby a iba sa dopuje praškami. prečo nezajde zubarovi proste a hotovo?? toto nikdy nepochopím.......

[zruseny12]

no ja som bola v praci-az do 18hod. a dnes idem na urad prace hodit autogram tak som doma a dr.jajboli tusim,ze ho bolia zuby,ale nech a sama vyjadri preco zanedbava PC...

schelly

čaute čaute. no v piatok boli všetci akí naruživí a včera sa tu nikto ani neukazal. Iba ja a zanzibar. Akože sa mame?? Ja som v praci, šéf odvčera na služobke, tak som tu len telom. Duchom som.. neviem kde, ale uplne niekde inde :D:D

[zruseny12]

PRAJEM KRASNE RANO-u nas krasne svieti slniecko,no co bude s tym vyletom hypochondrou?Kde je ohon a vsetci,co mali zaujem?DR.JAJBOLI/KDE SI?A INY....DNES SOM DOMA A ULIAM SA...NESIEL UZ NAHODOU SAM A NAS TU NECHAL?....:0)))))(((((.....