Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Nuž, toho kamoša dohoď....hihi, mám priateľku, ktorej by bodol....Nuž, aký darček??? Ja by som niečo asi z drava, (žirafu, slona..) obraz. Neviem aký je typ. Možno by sa mu hodili manžetove gombíky, alebo pekná kravata, kávovar, chľast, kniha, Jáj, teraz ma napadlo, zvyknú predávať takú "bakuľu", je na nej zvonček ako na bicykli, "ťapka" no, lapoška, či ako sa to vola, proste malá fľaša s chľastom, malé puzdro ako peňaženka, treba mu tam dať zápalky + 20 sk. Kúpili sme to kamošovi, išli sme sa pošúľať, veľmi sa tomu potešil.
A NEVIES PO COM TAK TUZI,o com poslednej dobe hovori....a ked je to mozne tak take nieco...
no ale stripterka je draha. to už napadlo každého. musí to výjsť tak do 900,- SKk. Budeme sa každý skladať tak po 100,- Skk. Musí to byť v tej istej cene ako pre tu kamošku. Aby sme jej neukrivdili :)
slobodny fesak,tak, co take pre neho....nejaku stripterku ked ma rad zeny...a k tomu nieco na zapitie...
no ja som sa mu určite neponukla hehe. Som zasadne proti výletom s cudzími ludmi :) Omačku som ešte nerobila, moje narodeniny budem mať až za dva mesiace hehe. Ale kamoška s kamošom maju narodky tento mesiac a tento víkend bude dvojita oslava, tak sa tešíme. Kamoške sme kupili kozmetiku a kmošovi nevieme. Poraďte mi niekto. Bude mať 52 rokov, je to slobodný fešák, ma rad ženy a chlast (v dobrom slova zmysle:)) ). Niečo do 900,- Skk. Budeme sa skladať. Nejaké typy ?? dr.jajbolí- to ma mrzí, že maš také bolesti. ale si silná a zvládaš to, neivem, jak by som to ja prežívala
mladi v prd..../prepacte za vyraz /a do dochodku daleko,ze?
moze byt,ze odisli tam,a mi pojdeme neskor.Tak pekne po poriadku najprv jedni a tak druhi,ze?alebo fakt zabudol kde prispieval na aku temu,lebo aj mne sa to obcas stane...inak ako sa mas?co dnes bude ta omacka,ako si pisala ja neviem ,co mam varit...diky,aj ja ta mam rada,a kazdy den ta hladam ak mam cas ci si nepisala na PC...
krisha je tu a ohon sa asi zbalil a siel sam:-)))
hmm, ja som mala jediny volny vikend v mesiaci, ani neviem ako presiel... Potrebujem dovolenkuuuu...taku aspon 2tyzdennu...nevladzem a do dochodku straasne daleko
Aha, už viem, bola tam "divoška" aj "krisha". Divoška chcela ísť na sever, možno, že si odskočili, a s nami pôjde neskôž, južnejšie...hihi