Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

ja robim pecene zemiaky a rybu a nejaky salat,zeleninovy...uz sa to dusi-pecie...mnam....:))).....a este planujem napiect nieco...

dr.jajbolí

NO, ja som urobila rascovú, teda zapraženú polievku, cestoviny, perkelt, a pre seba/kvôli zúbkom) zemiakovú kašu a hruškovú omáčku(mňam)

krisha

treba behnut do tych obchodov, kde predavaju vtipne veci, ja som tam bola s kamoskami v sobotu a dost sme sa pobavili my sami, predavac na nas sice divne pozeral, ale sranda musi byt:-))co dnes varite?

dr.jajbolí

Schelly, tá myšlienka sa mi páči, ano, niečo k PC, tá podložka by mohla byť. Ale aj tá bakuľa, tá stojí všetky prachy....
A už bežím fakt do kuchyne.. papá poobede

[zruseny12]

prave vy ho najlepsie poznate...tak hlavne aby ho to pobavilo a aby to mal stale na ociach,ze to ma od kamaratou...ked ma rad PC,tak mu kupte setric aby si nepokazil oci...a k tomu nejaku drobnost vtipnu...

dr.jajbolí

encyklopédiu,
Nie, ja by som rozhodne kúpila niečo z dreva, mávajú krásne veci, neviem, kde bývaš, možno je sortiment väčší u vás..., ale teraz sorry, musím bežať niečo variť, lebo mi príde manžel na obed. Už si všimol, keď mi je lepšie, že nejako zanedbávam doma všetko, nuž ani nestíham všetko, kým si všetko poprečitujem, to dá zabrať .. no né?!!!
Ale ja som si všimla, že som nejako psychicky vyrovnanejšia, nemám ten pocit samoty, lebo ste tu. Veľmi som vám vďačná, že ste tu so mnou, a vôbec, s každým, kto to potrebuje....
Tak papá, bežím kuchtiť, a keď starý odíde z obedu, zase som tu...

schelly

no on nieje kravaťák, takže také veci on nenosí. on je skôr na počítačové hry a tak. on je ešte také velké malé dieťa, jak každý chlap.:D a čo aj dostal darčeky od dcéry na Vianoce a tak, že hodinky, pero a také veci..tak to on všetko založí do šuflíka a kašle na to. skôr ma napadla nejaka ftipna podložka pod myšku a také veci okolo toho počítača. aby to aj používal.

dr.jajbolí

oprava - niečo z dreva,
Jáj, kúpte mu nočnú košeľu a takú čiapku k tomu.... a"ochranu.." a teplé kockované papuče....