Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
a este som zabudla, kedze nemam tu lepsiu alebo horsiu:-)) polovicku kto chce ist so mnou????
Jáááááááj, predstavte si, teraz som si uvedomila, že mňa prestal bolieť zub!!!!!!!!!!Vidíte, ako mi pomáhate???!!!Vždy som hovorila, že dobrí priatelia sú nadovšetko. A my sme dobrí, lebo si neškodíme, nepoznáme sa, pomáhame si, sme JEDNIČKA! Ách , aká som len rada, že som vás objavila, ani sama neviem, ako!
ja mam najradsej na svete lokše. ale moja babka ich robi take, ako nikto na tejto zemeguli. ona tam totiz dava mlety mak, praskovy cukor a este prida marhulovy dzem. rozmiesa to a s tym natrie lokse a zruluje. potom ich pouklada na pekac. boze!!! naco som to tu popisoval, uz mam sliny az po clenky! a tie lokse sa daju jest kazdy den a cely zivot. ja som velky fesak, pracovity, nepijem, nefajcim, povedzte, kde je zena, ktora vie varit taketo lokse alebo sa to aspon chce naucit? nemusi byt pekna, bohata, mudra, len nech toto dokaze. vazne!!!
v NVU pracuje polovicka Hc a tristvrte Leop., aj vacsina mojej rozvetvenej rodiny:-))) Chata sa hlada mne, ale uz som jednu objavila, ide sa na Duchonkuuu.... Ideme z roboty,s koleg a polovickami, tak som musela hladat nieco, co by vyhovovalo vsetkym, teda bolo blizko a za dobru cenu
Milý môj Zanzík... dobehni, rada ti dám.... Máš skype a veb? donesiem v tanieru pred PC a ty sa napapáš.... Čo ľúbiš? Zajtra navarím! Síce som mala v pláne halušky, ale navarím, na čo máš chuť!
no, to je katastrofa! zase varia. a mna na obed nikto nepozval.
no,, zase som tu, pracovala som na PC.
Takže: 1/ z marhúľ som to nerobila, ale to skús a potom to rozmixuj alebo ponorným mixérom. Aj scediť môžeš potom, aby neboli tam tie také fúziky. Zo slivák je to perfiš....
2/ Neuhádol nikto odkiaľ som? Hádajte, banda jedna!!! Ako to poznáte svoju vlasť hááááááááá?! Takúto chudobnú oblasť predsa nemôžete prehliadnuť!!!!!!!!
3/ V Hlohovci mám bratranca a pracuje v NVÚ v Leopoldove v učtárni
4/ Komu to máme tú chatu hľadať?
Odporúčam Kokava-Línia-niečo nádherné, panoráma nádherná, lyžiarske vleky, v na jar, v lete hory, jahody, maliny, medvede-nádhera, vzduch výborný
Veľa Blavákov má tam chaty. Ešte krajšie ako v Tatrách....
5/ čo sme to ešte nedoriešili?
OHÓÓÓN-HALÓOOOOOOOOOO, kde je ten človek?
Z HC sa tam ide smerom na cintorin a potom von smer bojnicky? Ta smutne znama cesta na Nitru? A kde v Ba byvas?
ja chcem tiez robit z marhul,ale kompotu...
dzemu mam velmi vela, to by sme uz nepojedli. stale mi vrta v hlave ta omacka, ktovie, ake by to bolo s marhulami. musim pockat na dr.jajboli, ci nahodou sa tu neobjavi a nieco nevymysli.