Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

ventil

ahojte vsetci!! ako nam je uz spolu dobre, pravda? pomaly sa aj pozoznamujeme aj co-to si o sebe napiseme. ja som zial tiez z blavy. pisem zial preto, lebo aj ked su v blave kopce aj voda, je tu malo kludu a pohody. a tazsie sa tu hlada dobry clovek, aj ked samozrejme, dobri ludia su vsade. zavidim zanzibarovi tu dedinu aj tu babku, ja veru nemam kam takto vypadnut na skok od bratislavy.

zanzibar

no ja mam 23 a som z blavy. ale citim sa byt dedincanom, lebo som vyrastol u babky na dedine pri hlohovci - ak vobec niekto tusi, kde je hlohovec. to je tak trocha pri trnave a trocha pri piestanoch, trocha pri nitre a trocha pri topolcanoch. staci?

[zruseny12]

no mne sa paci medena farba a ked je podklad blond a taky medeny melir,ale mne vsetko nepasuje...tak musim len take aby som aj dobre vyzerala...ale,sak aspon by som mala miesto v autobuse stale,ze keby sa ma bali...:0)))).....ja tiez mam svoju farbu taku,ze v lete mam ako melir a ofina je do blondava a v zime mi trochu stmavnu,ale ja farbim od 15-nastich rokov tak uz ani neviem presny odtien vlasou...

[zruseny12]

Dr.jajboli,diky za recept ja by som to skor urobila k ryzy...vyskusam to niekedy z marhul....aj zo sliviek....inak ja prave pijem kavu...

krisha

ja som si ich farbila dost dlho na medeno, teraz mam skoro vlastnu farbu, ale cez leto mi ich slnko vytaha pomaly do biela.
Hladam nieco na zap.slovensku, asi duchonka, na par chatach som tam uz bola tak som pozerala ci nepribudli nejake nove. Kamarat tam chcel aj nejaku kupit, ale ceny su tam take, ze by som si mohla kupit zato jednoizb v Ba.

[zruseny12]

krisha,no mozno by sa aj nejake sive nasli,ale ja si ich farbim tak ani nestiham sivy vlas najst...a mam len 40-dcat:0((((....tak ake sive vlasy,prosim ta....a teraz momentalne mam fialovo cervenu alebo cerveno vinovu si davam a ofinnu vpredu mam taku do blond,ale nie uplnu taku zlatu blond,lebo tym ako som pochorela mi blond uz tak nepasuje...:((((....ale planovala som sa teraz na leto nafarbit na blond,ze ked sa oplim tak by to slo....

schelly

neee. normalne rizotko. zostalo mäsko z poliefky, tak mi to šupla do riže. nemusím moc také rizoto,ale celý tento týžden nemam obed v robote. menu nebolo nijak lakave, tak som si neobjednala. kdeže si sa túlal? :)