Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
dr.jajboli...myslela som to zo srandy. Po neprijemnom rozchode a kratkodobych znamostiach som si povedala, ze ziadneho chlapa hldat nebudem, nech si on najde mna:-)))Ale tvoj syn sa mi zda zaujimavy, tak priznaj, kde robi???
Zanzibar...ten vylet organizujem ja, s mojimi koleg a niekto tu navrhol, ze podme vsetci:-))
no vidis a zduchol,ale berieme aj teba do partie...ale mi mame zeny velmi tazke zavazadla...si na to pripraveny?:0))))....
no konečne mam po mesiaci opravený počítač!! konečne budem pripojena aj neskôr po 17.00, teda..pokial ma priateľ odtial nevytlačí hehe. fajnovo tisíc korun na internet a ani som tam celý mesiac nebola..oplatí sa........
ale to bol nejaky iny chlapik co vas tu nahovaral na vylet, nie ja. ale mozem sa k vam pridat, samozrejme, varit budete vy, ja budem nosit batohy. suhlasite?
veroni... nasho prveho psa zrazilo auto, aj ked ho videlo a nebola to jeho vina, bola som vtedy mala, a velmi som plakala. Hned nato som dostala noveho, ten ma uz vyse 15 rokov a bojim sa, ze dlho uz zit nebude, dokonca som si myslela, ze minuly mesiac ho budeme musiet utratit lebo nebol na tom najlespsie , ale pozviechal sa. Neviem si predstavit, ze raz ho stratim, mam ho od malicka.
Znamky sa vzdy daju opravit, do konca roka je este cas, behni na doucko, prip. popros ucitelku, ci by s tebou neprebrala to, comu nerozumies.
V dnesnej dobe je moderne fajcit travu, aj ked ja to nemusim, skus vysvetlit priatelovi, ze sa ti to nepaci, nech aspon nefajci pred tebou alebo nech nepride k tebe sfajceny. Ak nehuli kazdy den da sa to este, ak huli stale budes to mat tazke a len si od toho neodvykne.
Je mi luto tvojej tety, aj ta chapem, moja zomrela v januari-rakovina hrubeho creva, 2 roky sa trapila, raz bolo lepsie, inokedy horsie.
Ja mam obdobia, ze mam problemov az az a inokedy som uplne bez nich. Treba to prezit a verit, ze bude lepsie
sak som piekla,nie a teraz na teme uces a la rihana som prispela...no ,co bude s tym vyletom?mame este nejaku sancu...
mariaa, kde si sa tulala, priznaj sa? na ktorych temach si zasahovala,
Krisha, nie je krásny,(to slovo nemám rada), je pekný, je veľmi spoločenský, milý, dobrosrdečný, bez záväzkov, má veľa priateľov, lebo ho majú veľmi radi, nie je pracháč, je úplne jednoduchý, žiaden "frajer" a mám ho veľmi rada. Určite by si ho hneď spoznala, keby som ti napísala, kde pracuje. Má veľmi milé oči, úprimné.
dr.jajboli,sak ty kludne si mozes zalozit zoznamku...mozes byt ako dohadzovacka...co ty na to?
veronike asi poradim len to, aby sa vyplakala...to pomaha. aspoň mne. ale hlavne neupadaj do depresie, k ničomu to nevedie...držím palce