Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
krisha, tak ked si z leopoldova, tak trocha poznas tie dediny smerom na nitru? bola si niekedy v klacanoch? odtial je moja babka. v leopoldove je trocha rovina, tam som vlastne v meste nikdy nebol, len som isiel vlakom cez leopoldov.
odtial som zase ja, teda nie ze by som tam sedela:-), ale byvala som tam, momentalne byvam v Ba-Raca. Tiez ma netesi Blava, ale kvoli praci a mojmu ex som sa sem prestahovala, ale mam moznost kedykolvek sa vratit do leop
no ja by som ich pouzila bud v lete na zmrzlinu,alebo by som ich rozvarila rozmixovala a urobila dzem,alebo na zakusok zelatinu...skoda vyhadzovat marhule...
a este dceru mam,ked uz sa tu takto pise...11rokov...a psa mame...no ja som tuzila po zahradke teraz stale,ale odkedy som zacal pracovat tak mi zahrada nechyba,lebo ked pridem domov som rada,ze zijem...ale mala som zahradu a rada som na nej pracovala a pestovala...bola som ako Micurin,skusala hoci co vypestovat...mali sme kvanta jahod...a vsetkeho...
a v tej dedinke pri hlohovci je velmi pekne, naokolo su take mierne kopce, ale inak pekny vyhlad. babka chova sliepky, husy, kraliky, kozicku, psa, macku. je tam sveta zit. keby som nemusel zarabat okamzite sa tam prestahujem.
vidis, to som zabudol, leopoldov je najblizsie.
dr.jajboli prosim ta, mozem urobit tu tvoju omacku aj z mrazenych marhul? ide totiz o to, ze som pokusne zamrazila marhule, mysliac si, ze ich pouzijem na kolac, ale ked sa rozmrazia, je z nich kasa. alebo ich vyhodim, alebo skusim tvoju omacku. co mi radis, bude sa to dat jest? alebo mas iny a lepsi napad co s mrazenymi marhulami. mam ich rozpolene na polovice a zmrazenu kazdu zvlast, teda - vedla seba.
ventil nemysli si,ze inde neziju zly ludia,vsade mas ludi aj dobrych aj zlych...
a trocha pri leopoldove???
z kazdeho roska troska,no ja mam 18-nast rocneho syna....som z vych.slov.