Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

zanzibar

veronika, toto co si napisala je fakt pravda? tak to si momentalne naozaj na tom trocha horsie nez je priemer. ak ti to pomoze, tak ti mozem povedat, ze kazdy z nas ma nejake starosti. niet na svete cloveka bez nich, to mi ver. niekedy pridu take tie hrozne chvile, ked sa vsetko nakopi. ale nic nie je take navzdy. kazda starost raz pominie. teraz je asi najdolezitejsie, aby si uverila, ze aj tvoje trampoty sa pominu. len to treba nejako preckat. aj ja som prisiel o psika ked som mal 16 rokov, to bol taky sok, ze som si najskor myslel, ze to nemoze byt pravda. trvalo mi dost dlho, kym som sa s tym zmieril. vydrz, neboj, prejde vsetko. este mas cas aj tu znamku si opravit. nevesaj hlavu!

krisha

ved som napisala, ze mi robime len take sedlacke, ziadne special ako tvoja babicka. Ale kvoli tebe by som sa mozno aj naucila:-))) ked je pre koho rada varim

schelly

kapibara je také krasne stvorenie hehe. hod si to do google do obrazkov a uvidíš. ale normalna kapibara ma 70cm v kohutiku! ja mam doma vyšlachtenu, takže to je len o niečo väčšie ako morča.

krisha

a este k tym loksom... no tak mi robime len take obycajne, sedlaacke, zemiaky, voda, muka, ale co by som pre teba nespravila zanzi...
Som blond, uz sa to tu riesilo a som dlhovlaska, tak napis nieco o synovi... Je krasny, bohaty, perspektivny, bez zavazkov???

krisha

budem mat krasnych 22:-))) nebyvam uz v leop, povodne som mala prechodne bydlisko v Ba, teraz som tam prakticky stale, lebo tam pracujem a vyzera to tak, ze sa mi rysuje lepsia robota:-)tak som celkom slubna partia:-)))