Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
No ahojte! Už som tu, už som sa najedla(už ako najedla, cmúľala 2 lyžice pol hodinu... hihi),psíka vyvenčila(vlčiaka), riad som ešte neumyla, ale som už aj po káve a bola som už aj v obchode, Tak , ... čo poviete?
No, počúvajte, vy všetky"blondínky", tak ak chcete niečo vedieť, aj ja som blondínky, teda špinavá, ale celý život som si farbila na blond, vlani mi šiblo, tak som bola tmavá a teraz som medeno-blonďatá a musím povedať, že sa cítim s tou hlavou dobre(okrem zubov, samozrejme)
No- hrušková omáčka:
na olej(masť) hladká múka, teda zápražka, potom vylejete hruškový kompót so šťavou a všetkým, prilejete vodu, aby bolo omáčky viac, trochu soli, kryšt. cukor, citron. Hotovo! Fajné. rýchle a chutí to aj studené. Takto isto si môžete z hocijakého kompótu uvariť, napr. višne, egreše, ríbezle(mňam).
A Krischa, kde hľadáš chatu v akom okolí, keď nevieme, ktorá odkiaľ pochádzame??!!
Čo poviete, keď sa predstavíme?
Vek:..... bydlisko: .....
ahoj, krasavice!!! zase varite? vy te sadistky, viete co je to pre chlapa citat stale o vareni a jedeni? uz sa musim fakt ozenit, aj ked som to planoval az po tridsiatke. ale kto ma stale pocuvat o vselijakych rizotach. nie je to to rizoto z tej telky? co obieha po internete? to proti zapche, od nejakej liecitelky. to ti mama nabalila, schelly,
rozmýšlam, že prestanem večerať a oprášim kolieskové korčule. leto je tu cobi-dup a .. hm :D:D:D
ja som si myslela, ze sedive:-)))ale nie, idem ja poliat kvetinky, do sklenika bohuzial nenaprsalo a trochu cerstveho vzduchu nezaskodi
jaj,prepac no vidis teraz ja reagujem ako blondina,ja to mam tiez vrodene,som spinava blondina inak mam vlasy tmavsie...
ja to mam vrodene, co uz...nie pracu ale chatu!!!
presne tak moze byt aj zlatovlaska....a to jej nepomoze....:)))).........sak to tiez je iba povedane zo srandy,o tych blondinach...ako aj o policajtov atd.
no a kde su ostatne?ja som uz poobede a co Dr.jajboli?a aku pracu zhanas?nejaku brigadu,a odkial si....
každému niekedy "nedochádza" :)
hehe, aj ja som bola blond. cca pred 4 rokmi, ale nikdy to na mna nevplívalo