Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

No ahojte! Už som tu, už som sa najedla(už ako najedla, cmúľala 2 lyžice pol hodinu... hihi),psíka vyvenčila(vlčiaka), riad som ešte neumyla, ale som už aj po káve a bola som už aj v obchode, Tak , ... čo poviete?
No, počúvajte, vy všetky"blondínky", tak ak chcete niečo vedieť, aj ja som blondínky, teda špinavá, ale celý život som si farbila na blond, vlani mi šiblo, tak som bola tmavá a teraz som medeno-blonďatá a musím povedať, že sa cítim s tou hlavou dobre(okrem zubov, samozrejme)
No- hrušková omáčka:
na olej(masť) hladká múka, teda zápražka, potom vylejete hruškový kompót so šťavou a všetkým, prilejete vodu, aby bolo omáčky viac, trochu soli, kryšt. cukor, citron. Hotovo! Fajné. rýchle a chutí to aj studené. Takto isto si môžete z hocijakého kompótu uvariť, napr. višne, egreše, ríbezle(mňam).
A Krischa, kde hľadáš chatu v akom okolí, keď nevieme, ktorá odkiaľ pochádzame??!!
Čo poviete, keď sa predstavíme?
Vek:..... bydlisko: .....

zanzibar

ahoj, krasavice!!! zase varite? vy te sadistky, viete co je to pre chlapa citat stale o vareni a jedeni? uz sa musim fakt ozenit, aj ked som to planoval az po tridsiatke. ale kto ma stale pocuvat o vselijakych rizotach. nie je to to rizoto z tej telky? co obieha po internete? to proti zapche, od nejakej liecitelky. to ti mama nabalila, schelly,

krisha

ja som si myslela, ze sedive:-)))ale nie, idem ja poliat kvetinky, do sklenika bohuzial nenaprsalo a trochu cerstveho vzduchu nezaskodi

[zruseny12]

jaj,prepac no vidis teraz ja reagujem ako blondina,ja to mam tiez vrodene,som spinava blondina inak mam vlasy tmavsie...

[zruseny12]

presne tak moze byt aj zlatovlaska....a to jej nepomoze....:)))).........sak to tiez je iba povedane zo srandy,o tych blondinach...ako aj o policajtov atd.