Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Čo to je kapibara? No, môj syn má rád také, ako si ty, a ešte keď si tmavovláska a dlhovláska, ale môže byť aj blond, tak je to OK.
Mariaa šla miesto pečenia robiť omáčku, stavme sa!

schelly

lokše s makom, aj ku kačke sa to dava, alebo len také hole, iba omastene. ja som ich osobne ešte neskušala. ale čo nieje, môže byť ;)

veronika

caute..vidim ze toto forum je na to aby sa tu mohli ludia vyrozpravat a aj ked sa tu tusim rozbehla nejaka osobna debata musim sa niekde vyrozpravat..takze mam 15 a vcera mi zomrel pes..stratil sa mi maly kocur...moja teta je v nemocnici a asi zomiera..prepadavam z chemie...moj priatel fajci travu napriek tomu ze mi to vadi...vsetko na mna pada...neviem co mam robit...

zanzibar

a kolko rokov ma tvoja dcera? hodi sa ku mne? len vies, ako som napisal, tie lokse su podmienka. ked si to este nejedla, tak z toho mi stavaju vlasy dupkom. to sa bojim, ze sa nenaucis, to kazdy fak nedokaze. este tak krisha by sa mohla vyjadrit ked je z leopoldova. ta to asi ovlada.

schelly

No keď už sa tak predstavujeme hehe. ja som z malej dedinky nedaleko Malaciek. doma mam psa a kapibaru a za 2 mesiace oslavim 21 rokov :)

dr.jajbolí

No OK, Duchonka... nedbám, môžme sa tam zísť... hihi POčula som o nej, môj muž na ňu RÁD SPOMÍNA...
Nuž Zanzík, ja mám dcéru, šikovnú, pracovitú, komunikatívnu a neznáša, keď ju niekomu "dohadzujem" Je pekná, nechcem sa chváliť, a fakt je... ako mama za mladi.Lokše sa naučí, peniaze nemá, ale je dobrá a môže sa aj presťajovať..(zahlušila by ma, keby toto čítala)Ja som ešte lokše nejedla, nemohol by si urobiť nejaký rozvoz?