Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Čo to je kapibara? No, môj syn má rád také, ako si ty, a ešte keď si tmavovláska a dlhovláska, ale môže byť aj blond, tak je to OK.
Mariaa šla miesto pečenia robiť omáčku, stavme sa!
lokše s makom, aj ku kačke sa to dava, alebo len také hole, iba omastene. ja som ich osobne ešte neskušala. ale čo nieje, môže byť ;)
caute..vidim ze toto forum je na to aby sa tu mohli ludia vyrozpravat a aj ked sa tu tusim rozbehla nejaka osobna debata musim sa niekde vyrozpravat..takze mam 15 a vcera mi zomrel pes..stratil sa mi maly kocur...moja teta je v nemocnici a asi zomiera..prepadavam z chemie...moj priatel fajci travu napriek tomu ze mi to vadi...vsetko na mna pada...neviem co mam robit...
schelly, a ty vies varit lokse s makom? na zahori sa to nevari?
a kolko rokov ma tvoja dcera? hodi sa ku mne? len vies, ako som napisal, tie lokse su podmienka. ked si to este nejedla, tak z toho mi stavaju vlasy dupkom. to sa bojim, ze sa nenaucis, to kazdy fak nedokaze. este tak krisha by sa mohla vyjadrit ked je z leopoldova. ta to asi ovlada.
Krisha, a koľko máš rokov? Mám aj syna, ten je v NR, takže na skok...
No keď už sa tak predstavujeme hehe. ja som z malej dedinky nedaleko Malaciek. doma mam psa a kapibaru a za 2 mesiace oslavim 21 rokov :)
a mariaa sa nam niekde stratila. ktovie kde brusi v akych vodach, alebo na akej teme...
Ta ideme všetci, nééééééé?!
No OK, Duchonka... nedbám, môžme sa tam zísť... hihi POčula som o nej, môj muž na ňu RÁD SPOMÍNA...
Nuž Zanzík, ja mám dcéru, šikovnú, pracovitú, komunikatívnu a neznáša, keď ju niekomu "dohadzujem" Je pekná, nechcem sa chváliť, a fakt je... ako mama za mladi.Lokše sa naučí, peniaze nemá, ale je dobrá a môže sa aj presťajovať..(zahlušila by ma, keby toto čítala)Ja som ešte lokše nejedla, nemohol by si urobiť nejaký rozvoz?