Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
No, ja som navrhla, že sa stretneme na tej Duchonke-všetci! Čo poviete?
Krisha,syn pracuje v OD CENTRO, chodíš tam? Potom ti poviem, konkrétne miesto.
Tak povie mi už niekto konečne ten recept, ako sa robia lokše a z čoho to je? A možno, že to poznám, len sa to u nás ináč volá. Viete už, odkiaľ som?
Veronika,priateľ určite húli len z frajeriny, ktorú bude neskôr ľutovať. Povedz mu, že fajka, alebo ty...
zanzi...rada spoznavam novych ludi:-)))
Idem do prace, na nocnu, nechce ist niekto za mna??? Vyborna ponuka:-)))
ok,tak mi sme dobre kucharky tak ta nakrmime...a budes tahat:0))))....NO VIDIS, CO TA CAKA ZANZIBAR KED SA OZENIS?UZ POKUKUJE PO DRUHYCH,ESTE SA NENAUCILA ANI LOKSE PIECT...
ja píšem každú chvílku, len akosi som dnes neviditelná asi. nejak na mna nikto nereaguje :(
nie bola som na teme nedavno o ucesoch a este jedna tema ,ale skor ani neviem ako sa vola,ale sak vas tu musi clovek hladat z lupou,ked som tu nie je tu nikto a ked odidem tak odrazu....sami prispevok ,nemame na seba stastie...
krisha, este pred chvilou si mi slubovala, ze sa naucis piect lokse a uz sa obzeras za inym. no toto!
opr.hladat
zoberiem si vozik ktorym chodim u babky na datelinu. tam sa toho vela zmesti. ked ma budete dobre krmit, budem dobre tahat...
no nic idem naplnit zakusok,lebo vidim,ze tu zase vsetci niekde zmizli...nejak sa miniame...a ine temi ma moc nezaujimaju dnes...
Ja som Mariuu, vymákla na takej téme, novej. Všimla som si , že je pohotová, hneď sa všade objaví a radí, všetka česť, ako to všetko stíha, a ešte aj piecť!!
No, teraz si myslím, že všetci idete domov z práce a kašlete na mňa, ale neva, ja si tu ešte trochu pobudnem, pozriem si REX-a a potom správy, a už je veer.
Veronika, je mi ľúto, čo píšeš, nejako som prehliadla tvoj príspevok, lebo stačí, kým si ten svoj ťukám a už ich je tam 10.
Prečo ti psík zomrel, bol už starý? Ak áno, neplač, pretože jemu je tam\"hore\" teraz dobre a on ťa vidí. Babka sa ti určite zotaví v nemocnici, nebuď smutná. Nuž, a ten tvoj priateľ, koľko má rokov? Kľudne píš, mi budeme tu s tebou.