Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

No, ja som navrhla, že sa stretneme na tej Duchonke-všetci! Čo poviete?
Krisha,syn pracuje v OD CENTRO, chodíš tam? Potom ti poviem, konkrétne miesto.
Tak povie mi už niekto konečne ten recept, ako sa robia lokše a z čoho to je? A možno, že to poznám, len sa to u nás ináč volá. Viete už, odkiaľ som?
Veronika,priateľ určite húli len z frajeriny, ktorú bude neskôr ľutovať. Povedz mu, že fajka, alebo ty...

[zruseny12]

ok,tak mi sme dobre kucharky tak ta nakrmime...a budes tahat:0))))....NO VIDIS, CO TA CAKA ZANZIBAR KED SA OZENIS?UZ POKUKUJE PO DRUHYCH,ESTE SA NENAUCILA ANI LOKSE PIECT...

[zruseny12]

nie bola som na teme nedavno o ucesoch a este jedna tema ,ale skor ani neviem ako sa vola,ale sak vas tu musi clovek hladat z lupou,ked som tu nie je tu nikto a ked odidem tak odrazu....sami prispevok ,nemame na seba stastie...

zanzibar

zoberiem si vozik ktorym chodim u babky na datelinu. tam sa toho vela zmesti. ked ma budete dobre krmit, budem dobre tahat...

[zruseny12]

no nic idem naplnit zakusok,lebo vidim,ze tu zase vsetci niekde zmizli...nejak sa miniame...a ine temi ma moc nezaujimaju dnes...

dr.jajbolí

Ja som Mariuu, vymákla na takej téme, novej. Všimla som si , že je pohotová, hneď sa všade objaví a radí, všetka česť, ako to všetko stíha, a ešte aj piecť!!
No, teraz si myslím, že všetci idete domov z práce a kašlete na mňa, ale neva, ja si tu ešte trochu pobudnem, pozriem si REX-a a potom správy, a už je veer.
Veronika, je mi ľúto, čo píšeš, nejako som prehliadla tvoj príspevok, lebo stačí, kým si ten svoj ťukám a už ich je tam 10.
Prečo ti psík zomrel, bol už starý? Ak áno, neplač, pretože jemu je tam\"hore\" teraz dobre a on ťa vidí. Babka sa ti určite zotaví v nemocnici, nebuď smutná. Nuž, a ten tvoj priateľ, koľko má rokov? Kľudne píš, mi budeme tu s tebou.