Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Ahá, už viem, čo sú to lokše, ale ani ja to nerobievam.
No, ja som z RS, ak viete, kde to je.
Shelly, ale veď si ťa všímame, nebuď smutná, ideme všetci na Duchoňku, nie? Len aby ste všetci nepadli na zadok, keď sa uvidíme, to by bola sranda.Asi všetky vekové kategórie- hihi, potom psy, mačky kapibara, papagáje, zákusky, guláš, kapustnica, pečené prasa,

Mariaa, čo pečieš, podeľ sa s nami. Ako si tak všímam, dosť často pečieš. Máš dobrých jedákov doma?

dr.jajbolí

Shelly, nejako nestíham, každú minútu je nejaký príspevok ale všimla som si, že už budeš na príjme aj po 17-tej hod. No, normálne som už závisla na PC, Ľudia, veď ja takto nič doma nepostíham, lebo nemám čas, musím vám písať, lebo chcem písať. A viete, že mi ten čas za PC uteká ako .ďas
Kým som chodila do práce, vlieklo sa to ako "sopeľ"(pardon) a teraz, ani nezbadám a už je večer,

Na ten výlet ide OHON, ale má už dva dni resty, dúfam, že je v poriadku a ešte sa ozve! Ale Zanzík je fajn tiež, nahrádza ho jedna radosť.
Tak čo baby, ide sa na tú Duchoňku? Beriem aj syna aj dcéru OK?

schelly

tak teda nič.. tak sa tu dnes majte. ja mam padla a aj tak si ma nikto dnes nevšíma. celý den len o lokšach..hm...

krisha

parkrat som v NR bola, ale v tomto OD este nie, mozno sa raz nanho pojdem pozriet:-))
Ja som este neodhadla odkial si, tak sa priznaj!!!
Komu vyhovuje duchonka??? Sa prihlaste a objedname chatovicu:-))))

[zruseny12]

LOKSE-tak ja ti napisem ako to robime mi-/hadam nemas zaujem o zanzibara,ze chces vediet ako sa robia lokse/
Lokse na slano:
den predtym sa uvaria zemiaky a postuchaju.
No a druhy den sa da muka hladka a urobi sa take cesto aby sa dali robit lokse ani nie riedke ani nie tuhe,ja to nerada robim brrrr.....a potom sa upecu na peci a bud to solis/a z maslom preprazanym sa potru /alebo cukrujes.
lokse zo sodou:
je podobny postup,len tam pridas do zemiakou sodu bikarbonu a kysle mlieko a zase postup je podobny.
lokse z tvarohom:
teraz presne neviem,ale sa to nejak deli,polka zemiakou polka tvarohu a kysle mlieko....jaj neviem ten recept presne musim sa na to spytat doma mami...ja som to este nerobila,ale viem,ze ona ano... tak neviem ci s toho vyjdes....

zanzibar

mne uz zase vyliezaju oci z jamiek od hladu. naposledy som ranajkoval. musim to nejako napravit, som taky k sebe nepozorny, rano sa napraskam a myslim si, ze vydrzim cely den ale figu borovu, pride obed a ja odtialto skoro nikdy nemozem vypadnut, lebo moje zlate kolegyne rozumeju vsetkemu len nie pocitacom (:-)). ony chodia na obed ale ja tu musim trcat. obcas sa zlutuju a nieco mi po ceste kupia, ale skor zbehnu niekde do obchodu kupit si topanky a tak... co uz. o chvilu koncim, tak sa zase napraskam! to je velmi nezdrave takato zivotosprava.