Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

andinke:
RYCHLA PYSKOTA-KAKAOVA:
7VAJICKA
2LYZICE POLIEVKOVE KAKAA
8LYZIC HRUBEJ MUKY
7LYZIC KRYSTALOVEHO CUKRU
A TAK DECI OLEJA
PRAC.POSTU:
VAJICKA SA ODDELIA OD ZLTKOU.
DO SNEHU PRIDAME TROSKU SOLI A SLAHAME SNEH,POSTUPNE PRIDAVAME CUKOR.
KED SNEH S CUKROM JE VYSLAHANY A TUHY PRIDAVAME POSTUPNE ZLTKA A SLAHAME...TAK ABY BOLI VYSLAHANE,ALE NIE DLHO.
DO TOHO POSTUPNE PRIDAVAME MUKU ROZMIESANU S KAKAOM.A NAKONIEC PRIDAME OLEJ.
PECIEME V MIERNE VYHRIATEJ RURE...
PENA TVAROHOVA:
TVAROH 250G JEMNY V TEGLIKU
1PRAS.SLAHACKU/DR.OETKER,ALEBO CBA.../
VANILKU
PRAS.CUKOR
GRANKO
POSTUP:
TVAROCH VYMYXUJEME S CUKROM A VANILKOU.
POTOM SI UROBIME SLAHACKU V PRASKU PODLA NAVODU,ALE DO MLIEKA PRIDAME GRANKO ABY SLAHACKA BOLA KAKAOVA.
A TAK NA KONIEC DO TVAROHU JEMNE VMIESAME SLAHACKU...
TAKYM SPOSOBOM ROBIM AJ TIRAMISU,NEDAVAM KYSLU SMOTANU,ALE TAKU PENU TVAROHOVU....JE TO DOBRE AJ PRE MALE DETI AKO TIE TVAROHOVE PENY, CO PREDAVAJU V OBCHODOCH...KTO NEMA RAD COKOLADOVE TAK NEDAVA DO SLAHACKY GRANKO...
PRAJEM DOBRU CHUT A MLSNITE SI ANDINKA.

dr.jajbolí

Éj, ale ste naraz všetci zaliezli do "dier", končí pracovná doba, či čo? No dobre, dajme si teda pauzu a zajtra sa zase porozprávame o programe na Duchonke a o príprave lokší na nej.

dr.jajbolí

Krisha, ja idem rada za teba do práce, kde treba ísť a čo treba robiť? Už ma aj zuby prestali bolieť, a gamba ešte napuchnutá a v nočnej to nevidieť/hihi/

[zruseny12]

jajboli...ano ma kto to jest,dcera stale smatra v spajzke ci nemame nieco napecene...tak stale upeciem...a ked sme same dva, tak polovica sa necha a polovicu zamrazim...teraz som piekla rychlu pyskotu-kakaovu a na to taku penu tvarohovu-kakaovu a medzi to banany a jednu polovicu som natrela dzemom...a tvarohova pena...rada peciem ked sa dari a je mi ok....ale ked som mimo tak pecenie nemozem ani vidiet...tak sa maj krasne ja sa zajtra ozvem az k veceru ked pridem s prace.pa

zanzibar

Jezííís!!! aj ja som chcel ist na duchonku, ale v tom, co si tam Dr.jajboli vymenovala nie su ziadne lokseeee!!!!

dr.jajbolí

Nuž, prepáčte mi, musím prenechať PC dcére, práve dorazila, a ja idem dohnať zameškané, takže neskôr, alebo zajtra, papá všetkým!