Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
andinke:
RYCHLA PYSKOTA-KAKAOVA:
7VAJICKA
2LYZICE POLIEVKOVE KAKAA
8LYZIC HRUBEJ MUKY
7LYZIC KRYSTALOVEHO CUKRU
A TAK DECI OLEJA
PRAC.POSTU:
VAJICKA SA ODDELIA OD ZLTKOU.
DO SNEHU PRIDAME TROSKU SOLI A SLAHAME SNEH,POSTUPNE PRIDAVAME CUKOR.
KED SNEH S CUKROM JE VYSLAHANY A TUHY PRIDAVAME POSTUPNE ZLTKA A SLAHAME...TAK ABY BOLI VYSLAHANE,ALE NIE DLHO.
DO TOHO POSTUPNE PRIDAVAME MUKU ROZMIESANU S KAKAOM.A NAKONIEC PRIDAME OLEJ.
PECIEME V MIERNE VYHRIATEJ RURE...
PENA TVAROHOVA:
TVAROH 250G JEMNY V TEGLIKU
1PRAS.SLAHACKU/DR.OETKER,ALEBO CBA.../
VANILKU
PRAS.CUKOR
GRANKO
POSTUP:
TVAROCH VYMYXUJEME S CUKROM A VANILKOU.
POTOM SI UROBIME SLAHACKU V PRASKU PODLA NAVODU,ALE DO MLIEKA PRIDAME GRANKO ABY SLAHACKA BOLA KAKAOVA.
A TAK NA KONIEC DO TVAROHU JEMNE VMIESAME SLAHACKU...
TAKYM SPOSOBOM ROBIM AJ TIRAMISU,NEDAVAM KYSLU SMOTANU,ALE TAKU PENU TVAROHOVU....JE TO DOBRE AJ PRE MALE DETI AKO TIE TVAROHOVE PENY, CO PREDAVAJU V OBCHODOCH...KTO NEMA RAD COKOLADOVE TAK NEDAVA DO SLAHACKY GRANKO...
PRAJEM DOBRU CHUT A MLSNITE SI ANDINKA.
mariia hod sem recept na tu piskotu,,,aj my chceme doma nieco podobne mlsat...dikyy
Éj, ale ste naraz všetci zaliezli do "dier", končí pracovná doba, či čo? No dobre, dajme si teda pauzu a zajtra sa zase porozprávame o programe na Duchonke a o príprave lokší na nej.
Krisha, ja idem rada za teba do práce, kde treba ísť a čo treba robiť? Už ma aj zuby prestali bolieť, a gamba ešte napuchnutá a v nočnej to nevidieť/hihi/
tak prijemnu pracu...
jaaj ludia, vazne nejde nikto za mna do prace? O.k, idem sa teda trocha upravit a o chvilu vyrazam
jajboli...ano ma kto to jest,dcera stale smatra v spajzke ci nemame nieco napecene...tak stale upeciem...a ked sme same dva, tak polovica sa necha a polovicu zamrazim...teraz som piekla rychlu pyskotu-kakaovu a na to taku penu tvarohovu-kakaovu a medzi to banany a jednu polovicu som natrela dzemom...a tvarohova pena...rada peciem ked sa dari a je mi ok....ale ked som mimo tak pecenie nemozem ani vidiet...tak sa maj krasne ja sa zajtra ozvem az k veceru ked pridem s prace.pa
no zanzibar tak si donesies tie svoje od babky zabalene v uzlicku...
Jezííís!!! aj ja som chcel ist na duchonku, ale v tom, co si tam Dr.jajboli vymenovala nie su ziadne lokseeee!!!!
Nuž, prepáčte mi, musím prenechať PC dcére, práve dorazila, a ja idem dohnať zameškané, takže neskôr, alebo zajtra, papá všetkým!