Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

schelly

jeeežiš ja maaam stresyy. do zajtra musím zaplatiť internet a mam posledný liter na účte. v praci si s vyplatou samozrejme davajú na čas, prišiel mi Avon, čo som si objednala, musím sa zložiť na tie darčeky, čo idem na tu oslavu cez víkend a ešte musím aj tankovať dnes! V hotovosti mam 700,- Skk... tak toto je na slučku....

dr.jajbolí

Shelly, radšej by som počúvala randál a pracovala ako byť nezamestnaná. Prosím ťa, čo to je to:D:D?
A tú kapibaru máš ty alebo kirscha. Teraz tom to na nete skúmala. Veď to musí byť veľké hebedo, vraj hlodavec, bŕŕŕ, takých sa ja bojím, obzvlášť myší... bŕŕŕ.
Zanzík---- halušky sú už navarené!!!!!!!
Mariaa, a ty kde trčíš? Hádam len nepečieš zase niečo? Aj ja viem veľmi dobrý recept- pudingový zákusok---mňam

andinka

mariaa diky moc,dam vediet ake budu reakcie.ale moj muz ma rad sladke a tiez doma peciem ale takyto recept doma nemam.....diiiky

schelly

no nam tu prerabaju na chodbe zachody, takže si viete prestaviť ten ramus! ja sedím rovo pri dverach, takže si to "užívam" najlepšie :D:D Počítač ešte nemam zapojený, lebo mi ho musí tatko vyfukať kompresorom.. kilo prachu :D:D Ale dnes už budem online heeh. Musím si tam spať nahadzať programy, lebo mi tam nezostalo nič! Inak pekný slnečný dník prajem všetkým

dr.jajbolí

Ahoj Ventil, dnes som si aj ja privstala, slniečko mi svietilo rovno do tváre. Držím dnes palce každému, kto to potrebuje!!! Stretneme sa poobede, teraz si idem na robotu(včera som ju dosť zanedbala kvôli tunajšiemu pokecu) a varím tomu Zanzibarovi ten obed- nuž tie halušky s bryndzou a slaninkou, ako som to sľúbila, takže žiadne LOKŠE dnes nebudú!! Papá zatiaľ všetkým!

ventil

drzte mi palce, dnes mam tazky den! vcera som isla velmi neskoro spat a vstavala som dnes uz o piatej. caka ma velmi vela prace, musim ju stihnut. mozno sa mi podari cez den sa sem na vas mrknut, tak verim, ze budete vsetci v pohodicke. papa!!!

dr.jajbolí

Ventilko, mariaa, ahojte všetci, robím kukuč do PC! Je tam niekto? Halóóóóóó!
Mariaa, založ tému"Recepty pre tých, ktorí chcú pribrať".JA som si skopírovala tvoj recept. Nuž, nie je to lacná vec denne piecť, ale upečiem na sobotu, ak budem mať zuby-hihi. Čo pozeráte v TV? Pozerá niekto Panelák?
A ab ste vedeli, zajtra varím halušky s bryndzou a slaninkou, opečiem aj kožu zo slaninky, mňa, to je na tom najlepšie.

A mňa už nebolia zuby, len tvár , mám tam zápal, bebebé, a už ani teplotu...

ventil

Mamička moja! Tak toto tu mám čítať večer, keď by som už mala dietovať!!! Aj ja som ťa chcela poprosiť, aby si sem hodila ten recept, môžeme doma vyskúšať. To je fantastické, že sa tu objavila taká pekárka, budeme od teba ťahať dobré a osvedčené recepty, aby sme trocha pribrali, veď nemusia všetci len chudnúť, nie? My si môžeme zalažiť klub priberajúcich na váhe.

[zruseny12]

A KED ROBIM TIRAMISU TAK NA DVA TEGLIKY TVAROHU STACI JEDNA SLAHACKA...
O,500G TVAROHU
1BALICEK SLAHACKY V PRASKU
Z TEJ SLAHACKY ROBIM V LETE AJ ZMRZLINU A ZMRZLINOVE TORTY...

[zruseny12]

HLAVNE TEN SNEH MUSI BYT TUHY,LEBO SA PYSKOTA NEPODARI...NESMIE TAM BYT ANI ZDIBECEK ZLTKA V SNEHU,LEBO SA PORIADNE NEVYSLAHA...SAK TO URCITE VIES ADINKA...