Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

máme nových v partii.TO ALL, JAJA, MIRKA FF, predstavte sa nám, odkiaľ ste? My totiž ideme na mejdan na Duchoňku a s OHONOM do ..., kde to vlastne..?! DO Číny, MOngolska, či kde to vlastne?!
Tak sa všetci zídeme a budeme spolu jačať, jesť, piť, bedákať, ale sa aj smiať ...hihi

dr.jajbolí

Moja mama vás všetkých srdečne pozdravuje. Hovorila som jej akí ste všetci skvelí, že mám mnoho nových priateľov, ktorým úplne a vo všetkom dôverujem, že mi pomáhate psychicky , aj čo sa zubov týka. Viete, že psychika je dôležitá? Už nemám ani depky a dne sú už aj tie porazené zuby v pohode.
Schelly, aj u nás je 1 blomba 600-780 Sk. Mne zatiaľ len prevŕtala mostík a vybrala nerv, dala ATB éto vsjo. Zajtra bude veľký deň, asi zdupkám zo zubárskeho kresla.

Mária, kde si? Aj OHON? Nuž, Zanzibar a Kirscha, asi fakt máte veľa práce, len kde-tu sa ukazujete. Ale to nič. Veď deň ešte nekončí a aj zajtra je deň, ta né?

ventil

dr.jajboli, daaakujem ti, dufam, ze trafim mnozstvo vody aj toho mlieka. aj kedy ho tam mam uz naliat, asi pred koncom, nie? idem si kupit tu slaninku, este som to nikdy nevidela v blave v masiarstve. ale mozno som si to len nevsimla. nemoze to byt kupovana mast, lebo obsahuje konzervanty, to sa na pokozku nesmie davat, je to alergen.

dr.jajbolí

Jancecka, to ti volali z domu, že bola RZP? Ak áno, asi by som sa vypýtala skôr z práce. Bože môj, dúfam, že to je len chvíľkový stav, preboha, veď jej musia pomôcť! A prečo ju nevzali do nemocnice?
JúúJ, veľmi jej držím palce!

Ventil, mamka povedala, že aby si kúpila bravč,slaninu, ale čo najhrubšiu. Potom to pokrájaš na kocky a dáš do väčšieho hrnca s trochou vody . Keď to bude už tak šumieť, nalej trochu teplého mlieka, aby škvarky boli pekné červené a potom ich povyberaj. Keď dáš mlieko, daj pozor, aby ti nevykypelo!!!
Z 1 kg slaniny budeš mať tak asi 0,5-0,75 l masti.

jancecka

Je s ňou sama doma, hádam, ani neviem, volala som manželovi, je doma, ale čo pomôže? nič, dýcha cez ten prístroj, ale tam je napísané, že to nie je prístroj život udržujúci, ak potrebuje aby sa ňu niečo dýchalo, tak to tento prístroj jej k tomu nepomôže

krisha

zanzibar...co furt mas s tym jedlom??? K tebe by sa hodila nejaka sefkucharka:-))))Krasny den, len ja uz ledva vidim na PC, som po nocnej a o chvilu sa chystam do postele...

to all

kocky,robili ste uz aj nejaky taky nevsedny recept ale zdravy?napr.nieco s morskymi riasami...?date tip na nieco zdrave a chutne?
inak ventil,ja som si sama robila domacu nechtikovu mast pre sestru na ekzem,tiez potrebujes domacu mast-zohnala som u jednej babky na dedine a nechtik.je to jednoduche a ucinne.len do tej masti pridas nakrajany cerstvy nechtik lekarsky povaris a scedis a je to.pouzivam to aj na suche chodidla....

zanzibar

no hadam len nechcete zdupkat z tejto temy, ved nam je tu dobre,nie? len kludne varte, aspon sa nieco dozviem. ktovie, ci si vobec nejaku najdem ktora bude ochotna varit. mozno to budem musiet robit sam. tak sa to zide. s vasou pomocou sa to urcite naucim. dnes som velmi upracovany, stale sa tu niekomu nieco pokazi na pocitaci, neviem co je toto za den. inak je tu pekne slniecko, radsej by som bol vonku, ale co sa da robit.