Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Tú kancel. krysu som myslela na Ventila.
Prepáčte, musím prerušiť prácu s vami, musím rýchlo požehliť, čo dnes poschlo,lebo keď dám do koša, už to tam nejakú chvíľu potom pobudne,,, a to nem dopadne dobre. Zatiaľ papá, ešte sa ozvem okolo 17-tej.
Zantibar je "ten" aj OHOn je "ten", ale ten niekam zmizol, snáď sa ešte objaví... veď sme mali s ním ísť do Mongolska, či kde to vlastne, možno sa zľakol, koľkí chceme ísť s ním a zmenil smer, trasu a termín...hihi
tak vam tu hodim moj zivotopis v skratke:zatial mam 31,som z dediny pri PN,mam pomaly 9rocnu dceru Martinku,tu som mala za slobodna,som 2roky vydata,manzel sa vola Ondrej,je o 4,5roka mladsi,teraz v maji cakame spolocne babo,povedali ze to bude chalan.nie som kancelarska krisa,som uz na materskej a kym sa ten drobcek narodi tak tu takto vysedkavam.ale stiham aj navarit.
No Ježiško, toľké chyby som narobila! TA sa teda opravujem: počítačových, bezproblémoví, mužské témy.
Neskoro večer som si čítala aj iné témy, jáj, tak som sa zasmiala. Bola tam téma akú frizúru si urobiť, keď sa ide na gyndu...Myslím sa volala gynda, ďalej ani neviem, ochlpenie, alebo tak nejak. No, máme my ženy ale problémy!!!
jajboli tak to sa rehnim jak hovado,myslim ze kocik by bol pre mna pritesny ale ked zanzibar zozene babkinu karicku,,jednoznacne by sme sa nasmiali.ja lokse nemusim ale ak by sa nasli dve kila jablk ,nevidim v tom problem sadnut si zanzibarovi do lona,jaj a on je ten ci ta??ty brdo to ma az cil napadlo.
ano, trafili ste sa s vekom, hihi, ale však to na mne nevidieť???!!!!
Ja som taká veľmi veselá , ako moja mamka, ešte aj tá by medzi nás zapadla, tá stojí všetky prachy.
Fakt, aj Zanzi a Ohon sú počítačoví, všimnite si, že chlapi tu veľmi okrem počítačovích(informatikov) ani nepíšu, zrejme sú bez problémoví. Asi by sme sa mali pozrieť na nejaké mžské témy..., čo poviete?
no, mila mirka, ale najskor sa predstav ty nam. predsa ked niekto prichadza do kolektivu, tak sa musi sam predstavit. my sme si tu uz co-to o sebe napisali, tak si to pekne poprecituj. ale o tebe nevieme nic. a uz naozaj odchadzam, toto je fakt magnet tato stranka...
tak vsetci by ste mali mne "novej"na AHOJ-PARTY napisat kto ste,netreba meno ale myslim vek,odkial ste,ci ste vydate,zenaty,kolko mate deti a ci vas chlapi..resp.baby doma posluchaju...diky diky
odchadzam na nakup, ahojte! ale este sa tu dnes zastavim.
zanzibar tu teraz nie je, opravuje pocitace. on ma tusim 23 rokov ale presne si to nepamatam. a jeho babka byva niekde na dedine vraj nedaleko piestan, hlohovca, nitry a tusim topolcian. aj to niekde napisal ako sa ta dedina vola, ale sa nepamatam. a ohon, ten sa nam stratil. to je velky cestovatel, neviem, ci nie je nahodou v mongolsku. a tam nie su pocitace.. hi-hi