Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja som nestastna, lebo som nezohnala slaninu na vytapanie. a chcela som si urobit perfektnu mast na ekzem. tak zase budem zajtra behat po meste a ktovie, ci ju zozeniem.
Ahojte vsetci,adinka ten recept je z mojej kuchyne ja rada takto experomentujem...aj zmrzlinu viem robit lacnu za par korun uz som o nej pisala,len sa mi nechce vsetko pisat,co ste tu si pisali....VENTIL-vies, co asi mas pravdu,zalozime temu,ale ja vela casu nemam a je to dost nezdrave sladke,ale ja som tiez schudla od kedy chodim do prace a to by som uz viac ani nechcela :0((((.............ja som bola zo sebou spokojna...inak ako vam dnes ubehol den?mne ok,len ma boli chrbat a chrbtica,ale ja si ju rozcvicim a bude ok.../aspon si myslim/...:0)))))....
a ty si ten kanec s apetitom???
a ten zanzibar to je kto, nejaky cernoch alebo co?
a co takto sex, mile damy? nepostradate tu nejakeho slusne povedane kanca so spravnym apetitom?
tak som sa sem mrkol ze co je to za tema, ked je na prvom mieste a to su tu same jojkania a varenie a pecenie a slaninovanie, no teda, baby, vy ale mate zaujmy!! he-he!
pomoooooc!!! nezohnala som tu slaninu na vytapanie. v blave je to uzky profil. teraz netusim, kde to kupim. zanzibar, ty si z blavy, porad miiiii!!!
Neboj, nebude trapas, a keď áno, podelíš sa s nami, mi to doriešime....
Žehliť sa mi nechce, už som po a tečie mi aj po chrbte, tak som sa hnala, teraz mi príde návšteva, tak si dám pauzu a neskôr sa ozvem.
Schelly, aj ja mám vodičák, ale som ešte netankovala a už hádam 4 roky nesedela za volantom, len v stojacom aute, hihi
ahojtee. niečo nové? som mala roboty nad hlavu,ale konečne je klud. dneskaj idem prvý krat v živote tankovať! vždy som sa tomu vyhla, vždy mi niekto natankoval hehe. tak dufam, že nebude trapas. už som bola svedkom rôznych trapasov, tak snad sa to nestane aj mne hehe. držte mi palec :D:D
jajboli posielam ti cerstvo uschnute pradlo,staci vyzehlit....