Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Takže aj ty si "kancelárska krysa"? Ja tiež, ale momentálne bez práce- na PN a aby som nevyšla zo švungu, sedím za PC a komunikujem s vami, lebo okrem psa nie je doma nikto, deti sú každé inde(slobodné), manžel príde na obed a potom na chvíľu po práci a večer-spať, je tvrdý vorkoholik.
Takže keď sa neozveš, už nakupuješ, ok
Mirka ff, predstav si, že ťa tlačia v kočíku a vlone budeš držať Zanzibarove lokše(tie miluje), a my všetci chorí, v zástupe za vami vo dvojiciach-hihi, ale som sa z chuti zasmiala....

mirka ff

ventilcek myslis ze zanzibarova babkama taky velky vozik?ha-ha.moc vas tu este nepoznam,vypadate byt do pohody a to je super.tak si to tu este poprecitujem,vyzistim co kto ste...Zanzibar a odkial je ta tvoja babka??

dr.jajbolí

Mirka ff, neboj sa ty ničoho, vieme si my predstaviť už všetko možné aj nemožné. Ako to tak pozorujem, vy ste tam všetci dosť na kope, bude problém so mnou a s mariou, ja som zo stredného juhu a mariaa z východu. no, ja mám už pár krížikov za sebou, typni si, ale nech mám, koľko mám, som veľmi veselej a spoločenskej povahy, bola by sranda, keby sme sa fakt niekde postretali a všetci z AHOJTE

ventil

dnes mam popoludni volno, lebo nam v praci prehadzuju pocitace. o chvilu ich vypnu, tak musim koncit. ale urcite sa ohlasim z domu ked budem robit tu mast. ja si myslim, ze ked zanzibar slubil, ze bude nosit batohy, tak aj tehotnej zene pomoze presuvat sa z miesta na miesto. ved slubil zobrat od babky nejaky vozik, mozno sa do neho zmestime vsetky. a on bude tlacit. cestou ho budeme krmit, aby mu oci zase nevyliezali z jamok od hladu. mali by sme si na to objednat televiziu, to by bola dobra reality show.

dr.jajbolí

OK
Mariaa, možno, že je v práci, chúďa, aj tá sa trápi s tými rukami, ale ja jej verím, ona sa dnes určite ozve, a kým si všetko prečíta, dá jej zabrať. Možno píše recepty.
Ventilček, kľudne sa pýtaj, budem na príjme... a ty nepracuješ?

mirka ff

tak teda caute..som z dediny pri Piestanoch,aj ja by som sla na duchonku,ale viete si predstavit 31rocnu v osmom mesiaci...to by dosiel "parny valec"

ventil

vyrazam do mesta kupit tu slaninu. dufam, ze ju niekde objavim. tak drzte palce. dr.jajboli, keby som zacala vytapat a boli by problemy, tak priskoc na pomoc. dufam, ze sa obcas niekto z kompetentnych pozrie na internet. mariaa asi tazko pracuje alebo sa zatarala na inu temu. ved ona sa objavi.