Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

zanzibar

ahoj, kucharky! vsetky ste niekam zaliezli. uz som precital vsetky vase recepty, tak mi neostava nic ine len zacat vypekat. to by bola sranda, keby som do roboty zobral nejaky zakusok, moje kolegyne by vyplestili oci. len neviem ci by sa mi ten mnou upeceny zakusok podarilo aj zoskrabat z plechu. tak zajtra je stvrtok, potom piatok a ja som sa rozhodol ze pojdem zase k babke. kto to byvate nedaleko klacian?

ventil

ano, viem ktore masiarstvo to je, uz som o nich pocula, ze maju dobre ceny aj vyber, ale je to odo mna dost daleko, nechcelo sa mi tam ist. ale radsej som asi mala skocit rovno tam a nebehat po obchodoch zbytocne. mozno zajtra skocim. dik za tip.

krisha

dobre ranko ludia:-))) kde ste vsetci zalezeni? Vidim tu aj nejakych novych ludi a pokus nejakeho uchyla sa sem vmontovat. Ventil...skus behnut do toho masiarstva co je pri mileticke, na tej ulici, ako sa caka na bus smerom na hlavnu st. Neviem ti to dobre vysvetlit, ale mozno chnapes:-))

[zruseny12]

diky za inform.ale ja asi tu nebudem tak vam prajem pekny a pohodovy vecer a zajtra krasny den.Plati to pre vsetkych aby som na niekoho nezabudka tak menovat nebudem...pa

[zruseny12]

no tak ,co teraz,Ba je taka velika a ty nemozes zohnat slaninu,a kde je zanzibar nech ti ju prinesie od babky...