Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

krisha

ale zanzi, ved som pisala, ze som veelmi spolocenska:-)))Ale poznate, taku tu nervozitu, ked stretnete niekoho takeho... jaj, sa neviem dockat, uz sa mi aj o nom snivalo, ze sme mali uplne trapne rande, dufam ze to nieje nejaky zly naznak... Zanzi kedy odchadzas z Ba? Ja v piatok, dufam, ze sa zmestim do vlaku:-)))
Ventil...takto sa prejedat vecer? Budes mat tazke sny, ako ja:-))

mirka ff

caute.som tu.jancecka pisala,je to na odseku-tam to cikanie,si to precitajte,ja som nechapala,jako to jednanie doktora..citajte.ja mam doma aj mast,aj by som poslala, ale neviem ci by ju nezacitila nasa postarka a ta je tiez vhodna na "otopenie"

ventil

ja som bola dnes taka nestastna ze som nekupila tu slaninku, ze som si uvarila segedinsky gulas. poznate to? ja to mam strasne rada. tak som zozrala uz tri porcie...:-))

[zruseny12]

jajboli,nie ale idem spat za chvilu, lebo rano o 4:15hod.vstavam do prace...musim byt fit a vyspata,lebo inak by som nemohla ist ani do prace...a ty ako sa mas?dufam,ze ma dcera nevyhodi od PC...:0(((....a co ty zanzibar,ako sa mas?

krisha

zanzi...idem domov do Leopol., mame na dome brigadu, a neter oslavuje 6 rokov takze v sobotu bude velka zurka
dr.jajboli...dakujem, dnes uz ziadna nocna,v piatok denna a az v sobotu nocna tak som zvedava ako to postiham.
Vcera som mala skvely vecer, od 1.maja postupujem na lepsiu robotu, stretla som po dlhej dobe jedneho fesaka, som z neho strasne happy a povedal, ze v sobotu ma dojde pozriet do prace. A este sa mi ozval jeden tzv.kamos, kt mi dlzi prachy, ze mi ich v pond donesie, Tak som zvedava, hadam svita na lepsie casy:-))))

dr.jajbolí

Ahojte všetci, už som tu... konečne! Ďakujem ventil, že si ma ospravedlnila v debate, návšteva odišla, som vaša.
No, ako vidím budeme mať v partii ďalšieho chlapa. Berieme ho? Na ten výlet myslím, aspoň Mirku ff budú môcť tlačiť v kočíku dvaja, keď jej " dosť" a nebude vládať.. hihi..
Drzák, áno, chceme aj sex, aj lokše, aj masť, aj zákusky a všetko, čo k dobrej žúrke patrí. Veď sex je vraj zdravý(čo to je ten "sex"), ja sa už na to ani nepamätám... hihi, bolo by to nejako pripomenúť....
Krischa, dobré ránko! ty si teraz zrejme vstala, ako bolo v nočnej? Či si už zase šla? My nie sme zalezení, ale my sme si dali malú pauzu, doobedu to tu vrelo... partia sa rozrastá. Na duchonku so všetci ani nevojdeme! Budeme musieť predsalen s OHONOM do Mongolska, to je väčšie.... hihi
Kto vie, čo je so Silvikou, či ostala v nemocnici? Jancecka sa neozvala?

No, tá slanina ma mrzí, myslím, že to zoženieš skôr v malých mäsiarniach, alebo v okrajových častiach BA. Možno my tu máme, tak by som ti mohla kúpiť a poslať busom po šoférovi, ale možno by to zosmradlo, alebo čo ja viem.... Niekto, kto býva bližšie k Blave a na dedine, by ti mohol poslať za pohárik, keď už sme takí kamoši, né ????????
Mariaa, ty kam zase utekáš, správy pozerať, dnes máš absenciu!!!

ventil

stal sa mi prave taky trapas: pozrela som si temu TANGACE. chcela som vam o tom napisat a omylom som to hodila prave na tu temu. ale fakt je neuveritelne o com si tam pisu!