Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Mariaa, my sme z našej témy NEUSTÁLA OSPALOSŤ už na tejto, dúfam, že mi tam nepíšeš, lebo ja už nestíham sledovať iné. Akurát to cikanie a večer som pozerala tú Gynda-ochlpenie, som sa nasmiala. NIe sme len my takí trafení, Ale keď to tak zoberieme, nie sme trafení. Sme parťáci, dôverujeme si, pomáhame si,nakupujeme, varíme pečieme, chodíme na výlety, a ešte sa pri tom aj liečime.... hihi))

dr.jajbolí

Mariaa, aj ja mám únavový syndróm, ako sa to lieči? Vlastne mi brali krv a ešte neviem, čo zistili, ale ten Dr. z NZ, o ktorom som písala, že vyšetruje nejakým prístrojom a ampulkami, mi to hneď povedal a ešte všeličo iné.

dr.jajbolí

A Krisha a Zanzi, vy budete spolu cestovať? Vy sa poznáte? No, to by bola sranda a možno, že poznáte aj toho môjho bratanca z HC, kt. pracuje v NVÚ a manž. v drotárni, ak ešte také niečo existuje.
Zanzík, veď jej dopraj toho fešáka, ale neviem Krisha, či si to teraz nezariekla..., jój, aj tá práca, to je paráda. A pre mňa by sa nejaká práca tam nenašla?
Ventil, čo budeš jesť zajtra, keď to skonzumuješ všetko ešte dnes? JA som si dala Activiu, ale nie preto, lebo ju mám rada, ale kvôli antibiot. sú nenormálne ťažké...

[zruseny12]

ano zanzibar,ja stale medzi tym nieco robim,lebo aj sedenie pri PC ma nici,vidis co ta caka pri zenskej>radsej sa ty nezen>...

[zruseny12]

vies,robim inu robotu tak ruky nie,ale chrbat a chrbtica,ale som cvicila tak je to ok...ale vies ako to je uz s nami starenkami:0((((.........a domov som aj tak prisla ospala,lebo mam ten chron.unav.syndrom tak som zaspavala v autobuse...

zanzibar

vsimli ste si tu nasu maariu? ona sem len mrkne a potom zduchne. ja som sa pozrel na tu temu tangace, co ventil pisala, ale to tam nejaky magor stale pise o okakanych gatiach, to som este nezral taketo prispevky. ale zasmial som sa.

dr.jajbolí

Ľudia, ja sa z vás celkom pocikám, nestíham čítať, zanzík, veď nežiarli, ty si aj tak druhý ale ten vernejší, prvá bol OHON a ten Drzák je len na treťom mieste!!!
Mirka ff, a po šoférovi to nevieš Ventilkovi poslať? Bývaš bližšie, ako ja!
Krisha, a ty a Zanzi--- vy sa poznáte?
A aj Shelly tu chýba.
Mariaa, ano ospravedlníme ti to, oddýchni si, ruky ťa ešte bolia? Že sa pýtam!
Ale na mne hneď vidieť, že už je to s tým zubom lepšie, však? Už sa smejem a sedím za PC. Vďačím vám za to, že mi je lepšie!!!!! Ale zajtra... idú stiahnuť mostík, asi sa tam zakakám...
KOmu som zabudla ešte napísať, bože, toľko nás je veľa! Určite idem čítať Janceckinu tému o cikaní, je to hrozné, my sa tu bavíme a niekde prežívajú strašné chvíle. O.i. Všimli ste si, že téma toho "samovraha" zmizla? Hádam sa len ten človek predsalen neobesil??!!