Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Zanzík, ja som im tam napísala, akože"múdro", som zvedavá, ako na to Braček bude reagovať, tak sa tam o chvíľu mrkneme. Mám pocit, že ten braček je len v puberte, ktorý túži po nejakom vzťahu a gaťky ovoniava svojej sestre a iste aj mame a kukučká v ženských záchodoch... hihi
bol som doteraz na tych tangacoch, ale je to o nicom. nejaki dvaja uchylaci sa tam dohaduju so zenami. vykurili ma odtial, ale mudro spravili.
dr.jajboli, napis mi prosim ta meno toho doktora z NZ na moj mail: ventil.ventil@centrum.sk dik.
Ok, idem na to, radila som na "cikaní", potom si pozriem Panelák, ale TV je v tejto izbe, tak ja budem aj tu aj tam, aj všade. Idem na tangáče!
dr.jajboli, pozri si tu temu tangace. tam sa to vyvija neuveritelne! som zvedava, kde sa az dostanu. zacali zasratymi gatami a uz su az pri tom, kto viac smrdi, ci muzi alebo zeny.
Nie, ešte som nečítala, ale nejako mi pomaly ide PC, asi sú mnohí teraz na PC, myslím tým v baraku, lebo sme tak napojení.. keď jeden sťahuje nejaký film, tak tu sa to vlečie ako soplík
Ventil, do e-mailu ti napíšem, ale sa mi zdá, že je to to, čo píšeš, ako si naletela, veď ma preboha varuj!
Čítala som tému toho cikania, je to úbohé, to naše zdravotníctvo, lekári si asi zarábajú "inde" asi na takých miestach, ako sme boli my dve!!!!!
pozrela si si tu temu tangace? to je tiez riadne uletena tema. chlapi a zeny sa hadaju kto z nich viac smrdi.
mariaa odisla od pocitaca, prenechala ho dcere, pisala to tu a lucila sa s nami.
dr.jajboli, kto je to ten doktor z novych zamkov ktory meria ampulkami? nie je to nahodou ta metoda EAV? ty si u neho bola? kolko to stalo? ako sa on vola? mozno ho poznam, ja som totiz dost naletela prave takemuto doktorovi z novych zamkov, ktory ma meral ampulkami. dobal mi do ruky takym akoze perom alebo co to bolo. a pipalo to. nebol to ten isty?