Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Ďakujem, teraz, keď ma už prestáva bolieť zub, už sa viac bojím, ako keď ma bolel.
Bez vás by to asi ťažko šlo.
Dobrú nôcku, zajtra sa ozvem, ako to prežijem, ale tam idem len okolo obeda, predtým ešte k obv. na kontrolu, takže asi len poobede, a nieže odídete na "výlet" bezomňa!!!! Papá, nech sa ti pekné sníva

zanzibar

ahoj, dr.jajboli, budeme ti drzat vsetky styri palce aj dalsich 16 prstov. a to tak silno, az nam z toho opuchnu ruky. tak sa neboj bolesti, lebo pri takej dusevnej opore ta nemoze nic boliet. idem aj ja chrapat, tiez vstavam dost skoro. caute!

dr.jajbolí

Detičky, ja idem zase pozrieť ten"panelák", možno ešte neskôr mrkne. Tie tangáče nejako prestali písať....
Zanzík, aj keď budeš len sám, čo pochybujem, OHON sa určite vráti, budeme vás rozmatnávať. S nami je sranda.
Zajtra mi držte palce, idem do zubárskeho kresla/aúúúúúúúúúú/. Už nemám ani teplotu, huráááááááááá
Prajem vám dobrú nôcku, ste všetci zlatí, som rada, že váš tu mám!!!!!!

ventil

dnes ma nejako boli chrbtica. tiez len sedim pri pocitaci a potom lietam po meste, varim a zase pri pocitaci. idem uz spat, vstavam o piatej rano, som dost unavena. tak sa dnes majte pekne a zajtra si zase povieme dalsie zaujimavosti. dobru nocku vsetkym!

ventil

neboj, ved on sa ten ohon este niekedy objavi. asi je v zahranici. co to hovoril ze je, tusim programator. ja myslim, ze sa na nas nevykasle. volako to tak citim v kostiach.

zanzibar

fakt je, musim to priznat, ze sa tu s vami citim velmi fajn. ako keby sme sa poznali od nepamati. ani mi nevadi ze som tu ostal sam medzi zenami.

ventil

no, su tam v sebe ako som si vsimla. ja to nechapem, niekto otvori nejaku temu a hned sa tam ludia zacnu hadat. este ze na nasej nemame takeho kazisveta.