Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

dr.jajbolí

Ušiko, my sme všetci na tejto téme psychicky tak, ako ty, pridaj sa k nám, deň bude krajší, budeš mať nových priateľov, aj sa tu zasmejeme, je nám tu proste fajn.
Mne všetci títo ľudia veľmi pomohli. O.i. navštív psychiatra, to nie je dnes hamba. Aj ja chodím a každé ráno berie CIPRALEX, veľmi mi to pomáha, bolo mi ako tebe. Ale najviac mi pomohli títi ľudia na AHOJTE!!!!! Za to im ďakujem!!!! Ale teraz už letím do "kresla" no zubárskeho a poobede papá!!!

schelly

a zajtra je deň narcisov! máte pripravene kvetinky? ja nikdy nestretnem tie decká, čo to predavajú. takže tak ako minulý rok utrhnem babke zo zahradky a pripnem na kabelu alebo na tričko :))

usiko

ahojte....ja neviem, ci to sem patri...ale niekjedy sa mi stava, ze rano, hned po prebudeni, bez priciny sa citim tak nejako zle psychicky, na dne, mam pocit, ze nic ma pekneho necaka a tak...snazim sa styxm bojovat tak, ze si poviem, ze je pekny den, ale ked ta skleslost ostava .....co s tym? vdaka za pripadne rady....

dr.jajbolí

Shelly, som rada, že nebol"trapas". Dnes to tu ustráž, ja musím do kresla a ak nebudem odpadnutá, poobede sa tu ukážem, Papá

schelly

čauko čauko. takže tankovanie dopadlo super hehe. ani som nečakala, že ta pištoľ je taká ťažká :-O Ale tak v pohode. Už som v práci a idem si kupiť nejaké raňaječky, lebo žaludok už sa začína sám požierať od hladu :D:D

dr.jajbolí

No, ja ešte spím, od piatej som bola hore a teraz by sa mi chcelo spať, a vidíš, idem k PC so zavretými rozospatými očami. Tento PC je ako magnet, nedalo mi nemrknúť na mojich "kamošov". Dnes mi držte tie palce, idem "do kresla".
Mirka ff, ty porozmýšľaj na masťou pre našu Ventilku! Papá, pekný dník všetkým!

krisha

dr.jajneboli:-)))citala som to uz a no coment... tak idem aj ja nieco zahrat, obcas sem mrknem a budem strazit, keby nieco zastekam:-)))dobru vsetkym...

dr.jajbolí

No, Krisha, my sme sa už vykecali, rozlúčili, ale ja somešte tu, čítam tému Tangáče. Čítaj!! Aj Ventil, aj Zanzibar aj ja sme tam prispeli a bavili sme sa tu o tom, Idem si to tam ešte prečítať, dám si cigu, zahrám karty na PC a idem do hajan. Ty nám zatiaľ stráž tému a zajtra podáš info, čo sa dialo v noci. Maj sa pekne a dobrú noc? Skôr-pekný zbytok večera, papá

krisha

ste ma tu uz vsetci opustili???? Ja som prepala polku dna, takze v noci budem asi mysi nahanat. No idem pozriet do programu, co v telke davaju...